Magazin

LJUBAV KĆERKE PREMA OCU: Mala Lorena stalno TRAŽI tatu, a SLOMIĆE vam srce kad čujete šta joj Ana govori

Napisao A. K.

Ćerka Darka Lazića kao da predoseća da nešto nije u redu sa njenim tatom

Pevač Darko Lazić se laganim, ali sigurnim koracima kreće ka oporavku. To je veliko olakšanje za njegovu porodicu, koja je mnogo propatila nakon nesreće. Iako ga čeka operacija butne kosti, nakon što mu organizam ojača, može se reći da je najveća kriza prošla.

Darko se probudio iz veštačke kome, tokom dana njemu je iz usta izvađen tubus i zamenjen maskom s kiseonikom, koju mu lekari pomeraju kako bi mu dali hranu i vodu.

„Najveća briga porodice Lazić pored Darkovog zdravlja jeste njegova ćerkica Lorena, koja svakodnevno pita za oca. Kako su nam otkrili njegovi roditelji, ona ne zna u kakvom stanju je njen otac, ali Lorena svakodnevno pita za njega. Najveću muku oko nje ima folkerova i dalje zakonita žena, Ana Sević.

Kako je otkrila njena bliska prijateljica, a prenosi „Kurir“, Sevićeva je zbog svega toga očajna. Stalno plače, ali se trudi da njena ćerkica ništa ne sazna.

„Loreni je već postalo sumnjivo zbog čega se danima nije čula sa Darkom budući da je on stalno bio u kontaktu s njom pre nesreće koja mu se desila. Uporna je da se čuje s tatom, međutim, Ana je ubedila da je on na putu, te da ne može da joj se javi. Kada bi poželela da ga čuje pred spavanje, Ana, navodno, okrene njegov broj telefona i kaže joj da je nedostupan zbog toga što je u inostranstvu ili da i on spava. Lorena se budi noću i plače, kao da oseća da nešto nije u redu“, kaže bliska prijateljica Ane Sević i dodaje da joj cela ova situacija užasno teško pada.

„Nakon što uspava Lorenu, Ana se zatvori u drugu sobu i plače. Užasno je nerviraju priče koje se svakodnevno izmišljaju o njoj, pa je cela ova situacija užasno pogađa, jer zna da će agonija trajati. Ipak, ima podršku dečka Danijela, koji je sve vreme uz nju i ne dozvoljava joj da klone“, rekla je Anina prijateljica.

Komentari

komentara