Magazin

KOMŠIJE SU PRIČALE DA JE NAPUSTIO STAN I OTIŠAO OD ŽENE I DJECE: Bane Mojićević otkrio šta se desilo sa njegovim brakom poslije krize

Napisao A. K.

Bane Mojićević važi za finog i pristojnog momka koji karijeru gradi bez skandala. Ipak, i njemu se jedan skandala „omakao“ i to prošle godine kada su do medija došle priče da je ostavio svoju suprugu Milicu.

Komšije Baneta Mojićevića otkrile su da je Bane napustio Milicu i njihovo dvoje dece i da sa njima mesecima ne živi. Iako isprva Bane nije hteo da prizna da ima probleme u braku, on je kasnije izjavio da mu je brak sa Milicom prošao kroz ozbiljnu krizu tokom koje su bili razdvojeni.

„Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene“, priznao je Mojićević i potom otkrio više detalja:

„Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odsustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo.“

Da je sada u pevačevom braku sve u redu govore fotografije koje u poslednje vreme objavljuje na svom Instagram profilu, a na kojima mu društvo pravi supruga Milica. Njih dvoje deluju vrlo srećno i zadovoljno na fotografijama, a ove godine su čak dva puta letovali, jednom na Baliju, a drugi put u Grčkoj.

Izvor: Blic

Komentari

komentara