Magazin

Princeza Diana bila bi ponosna: Evo koji je nadimak u palači dobila Meghan Markle

Napisao A. K.

Članovi kraljevstva i javnost oslovljava je prema službenoj tituli vojvotkinja od Sussexa, a nije rijetkost vidjeti ni natpise njezina djevojačkog prezimena Meghan Markle, no ono kako je među sobom nazivaju zaposlenici Kensingtonske palače ima posebnu važnost

Britanski mediji donijeli su priču o odnosima unutar Kensingtonske palače i tada javnosti otkrili kako je Meghan u mnogo čemu slična preminuloj princezi Diani.Nakon pripijenih stajlinga Meghan Markle trbuščić odlučila sakriti trendi haljinama

Sve više žena podvrgava se plastičnim operacijama kako bi izgledale kao Meghan Markle
Njezine manire, simpatičnost, opuštenost i prizemljeno ponašanje oduševili su zaposlenike palače, a zaluđenost novom članicom obitelji otišla je toliko daleko da su joj dodijelili nevjerojatan nadimak.

Osoblje palače navodno ju među sobom zove ‘Di 2’, a sve objašnjavaju nevjerojatnom sličnošću s njezinom svekrvom, koju nikada nije imala prilike upoznati.

Ova priča u javnosti je osvanula nakon što se Meghan pohvalila s nekoliko komada nakita princeze Diane, koji je nosila na velikoj turneji po Australiji i Oceaniji.

‘Čuo sam da je među osobom oslovljavaju pod imenom Di 2, zbog sličnog ponašanja kakvo je nekada imala Harryjeva majka. Osobno mislim da je to istina i da su zaista slične’, rekao je jedan od neimenovanih izvora za strane medije.
Osim toga, sličnost nekadašnje princeze Diane i vojvotkinje Meghan primijetio je i kraljevski fotograf koji već godinama surađuje s monarhijom. ‘Meghan ima gomilu samopouzdanja pred kamerama, a isto smo znali vidjeti i kod princeze Diane. Jednostavno ih kamera voli i one nju. Također tu je i ljubav prema modi te poseban ukus i modni izričaj. Diana je voljela Versace, Meghan preferira Givenchy. Obje su sklone klasici, eleganciji i provjerenim bojama’, objasnio je Mark Stewart.

Meghan Markle i princeza Diana

 

Meghan Markle i princeza Diana

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Tportal.hr

Komentari

komentara