Magazin

„Zorana, JEDEŠ LI TI BILO ŠTA?“ Objavila sliku na kojoj je STRUK TOLIKO TANAK da izaziva NEVJERICU!

Napisao A. K.

Zorana Jovanović jedna je od najpopualrnijih blogerki u Srbiji, ali i Evropi… Ova mlada dama zapravo je na domaćem tržištu i pokrenula trend blogovanja i vlogovanja, a danas ubira plodove svog rada i truda.

Lepa plavuša je uvek savršeno doterana – šminka i frizura su joj tip-top, a naravno obučena je po poslednjoj modi. Zorannah rado prati trendove, a uglavnom je u kežual i opuštenim komadima, osim kada prilika drugačije nalaže.

S vremena na vreme ona „uskoči“ u ženstevena i romantična izdanja, pa je tako ovog puta pozirala u preslatkoj nežnoroze haljinici sa karnerima i tufnicama. Neobičan šik momenat uneo je rokerski crni kaiš, ali fanovima je upravo ovaj detalj skrenuo pažnje na nešto drugo!

Naime, veliki broj njenih pratilaca primetio je da je izgubila nekoliko kilograma, i da je mršavija nego ikada, te da joj je struk neverovatno uzak.

„Čoveče, jedeš li ti bilo šta, divna si, ali si veoma mršava“, „Imaš li šta da jedeš?“, „Zorana, pod hitno koji kilogram gore, mnogo si lepša s onom kilažom s početka karijere, blistala si“, bili su samo neki od komentara koje je dobila.

Šta vi mislite -da li je Zorana zaista previše smršala, ili je možda samo nevešto iskoristila Fotošop?

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara