Magazin

Nevjerovatna priča: Pas Riki svoju vlasnicu Sanju svaki dan prati na posao i čeka 8 sati

Napisao H. H.

Od trenutka kad je jednoipolgodišnji pas Riki, kojeg je udomila njegova aktualna vlasnica Sanja, ušao u njenu porodicu, taj mali mješanac postao je neizostavan dio njezina života, a spomenuti dvojac veže bezuvjetna i obostrana ljubav.

Očigledni primjer neraskidivog prijateljstva između psa i njegova čovjeka jest upravo ovaj primjer iz Slavonskoga Broda.

Naime, Riki baš svaki dan svoju vlasnicu ujutro prati na posao, gdje je vjerno čeka da završi svoju osmosatnu smjenu te se s njom na kraju radnoga dana vraća kući, piše portal “SB online“.

“Riki je obogatio i upotpunio moj život”, rekla je Sanja, inače zaposlenica jednog ugostiteljskog objekta u sklopu trgovačkog centra, udaljenog 20-ak minuta hoda od njezine kuće.

pas Riki, Slavonski Brod

Ne samo da Riki prati Sanju do posla i nazad, već ni ne dopušta da vlasnica čak i poslije radnoga vremena ode bilo gdje bez njega – to mu jednostavno nije opcija.

Inače, Sanja je Rikija udomila i preuzela od prijateljice koja je imala nekoliko pasa, a zbog trudnoće i obaveza prema djeci, više nije mogla dovoljno vremena posvetiti psima – odlučila je, između ostaloga, pokloniti i Rikija, na što je Sanja s radoću pristala i nikad se nije pokajala.

Komentari

komentara