Magazin

BALKAN JE OBOŽAVAO ZBOG SAPUNICA! GODINAMA NIKO NIJE ČUO NIŠTA O NJOJ, A SADA SE POJAVILA NA JEDNOM DOGAĐAJU I LJEPŠA JE NEGO IKAD!

Napisao A. K.

Pre više od 15 godina domaća publika je „ludela“ za latino-američkim serijama, a jedna od omiljenih glumica bila je Talija.

Talija je zaigrala u sapunicama poput „Marimar“ i „Rosalinda“, a njena popularnost je bila toliko velika da su se i u našoj zemlji slušali njeni hotovi poput „Amor a la Mexicana“.

Talija je i dan danas velika zvezda u Meksiku, a u Americi je ušla u žižu javnosti otkako se udala za Tomija Motolu, bivšeg muša pevačice raskošnog glasa Maraje Keri.

Godine 2003. zauvek je napustila svet sapunica i posvetila se muzici, te je iste godine objavila i album za američko tržište.

Sa albuma se izvojila pesma „I Want You“, ali sve je ostalo na slušanosti te pesme, te se njeni naredni hitovi nisu mnogo proslavili.

Posle kraha da se probije na svetsko tržište, Talija se posvetila porodici. Glumica i pevačica 2007. rodila je ćerku Sabrinu Sake, a 2011. sina Metjua Alehandra.

U međuvremenu posvetila se dizajniranju odeće, što se pokazalo kao veoma uspešno, a 2013. dobila je i svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Pre četiri godine, vratila se i na muzičku scenu i objavila album „Amore Mio“, a njen hit „Como Tú No Hay Dos“ sa pevačicom Becky G, mogao se čuti i na našim prostorima.

Ove godine spremna je za novu muziku, pa je objavila pesmu „No Me Acuerdo“, koja pretenduje da postane pravi latino megahit.

Pre dva dana pojavila se i na manifestaciji „Tony awards“ gde je zablistala na crvenom tepihu u crno-zlatnom odelu.

Talija se, čini se, nimalo nije promenila. Štaviše, što je starija, to je lepša.

Izvor: Pulsonline.rs

Komentari

komentara