Magazin

POSLUŠALA SAVJET LJEKARA Seka Aleksić OPERISANA zbog zdravstvenog problema, pa otkrila DETALJE

Napisao A. K.

Kako saznajemo, Seka Aleksić je tokom kupanja napipala sitne čvorove na dojci i odmah je otišla na ultrazvuk. Na kontroli je otkrila da na dojci ima cistu, te je zakazala operaciju.

Pevačica Seka Aleksić oduvek je brinula o zdravlju, zato se veoma zabrinula kada je na dojci napipala čvoriće. Na kontroli na koju je odmah otišla, doktori su rekli da ima izraslinu na dojci. Nije čekala ni trenutak, već je odmah, uz konsultaciju sa stručnjacima, zakazala operaciju.

– Seka se nakon koncerta u Areni potpuno povukla iz javnosti. Nije davala intervjue, a u međuvremenu je držala koncerte širom Evrope. Maksimalno se posvetila zdravlju koje joj je bilo i narušeno zbog stresa koji je pretrpela oko organizacije koncerta. Iako je sve prošlo i te kako uspešno, budući da je ona perfekcionista, morala je da se povuče kako bi se odmorila. Međutim, upravo u trenucima u kojima je sebi priuštila nekoliko dana odmora, Seka je saznala da ima zdravstveni problem. Na kontroli joj je potvrđeno da ima dobroćudni tumor, odnosno cistu na dojci – kaže za „Blic“ izvor upućen u situaciju.

Lekari su Seku savetovali da operiše izraslinu čim joj se ukaže prilika.

– Nije časila ni časa, već ju je operisala pre nekoliko dana na jednoj privatnoj klinici. Budući da je dobro podnela operaciju, doktori su pevačicu kratko zadržali, a potom je odmah pustili kući. Uz nju je apsolutno sve vreme bio i Veljko, koji se veoma uplašio za Sekino zdravlje. Međutim, ona ga je uveravala da će sve biti u najboljem redu, što se ispostavilo kao tačno. Veljko je sa njom bio i na operaciji, a nije se odvajao ni nakon operacije – kaže dalje izvor.

Pevačici je savetovano da miruje nekoliko dana, budući da je operacija ipak uključivala i anestezije, ali i komplikovanu proceduru. Seka je sve ispoštovala i nakon nekoliko dana nastavlja sa nastupima koji su mesecima unapred zakazani.

Pevačica potvrđuje da je došlo do operacije.

– Da, tačno je da sam operisala cistu na dojci, to je bila manja hirurška intervencija. Hvala vam što brinete za mene, odlično se osećam i spremna sam za letnju turneju – rekla je Seka.

FOTO: INSTAGRAM

Seka primala infuziju jednom nedeljno

Pevačica je pre koncerta u Areni primala infuzije kako bi telo dobijalo dovoljnu količinu vitamina. U jednom trenutku se zbog prevelikog stresa i onesvestila. Međutim, brzom reakcijom supruga Veljka, Sekino zdravlje je ubrzo bilo u najboljem redu.

– Idem na infuziju jednom nedeljno, u pitanju su razni kokteli vitamina – rekla je ona tada.

Izvor: Blic.rs

Komentari

komentara