Magazin

Dvije bivše djevojke princa Harryja se pojavile na njegovom vjenčanju!

Tema broj jedan u čitavom svijetu danas je vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle, a pažnju svih medija privukla je činjenica da ceremoniji prisustvuju čak dvije Harijeve bivše djevojke.

Na vjenčanju godine pored članova kraljevske porodice najveće oduševljenje prisutnih izazvali su dizajnerka i slavni fudbaler Victoria i David Beckham, glumac George Clooney sa suprugom Amal, pop pjevačica Emma Bunton, modna dizajnerka Geri Halliwell, ali i mnoge druge zvijezde koje su se pojavile u katedrali Svetog Džordža.

Da princ Harry ipak bivše ljubavi nije zauvijek izbrisao iz svog srca svjedoči činjenica da se na spisku zvanica nalaze čak tri velike ljubavi mladog člana kraljevske porodice, koji je u britanskoj javnosti često nazivan i razuzdani princ.

Među više od 600 zvanica na vjenčanju u Londonu među prvima se pojavila Harryjeva nekadašnja djevojka, britanska glumica i plesačica Cressida Bonas, koja je sa njim bila u vezi dvije godine.

Cressida Bonas – Tanjug/AP

Cressida se na vjenčanju pojavila u šarenoj prugastoj haljini.

Pored nje, još jedna Harryjeva bivša ljubav došla je na njegovo vjenčanje s glumicom Meghan Markle. Riječ je o Chelsyi Davy, ljepotici iz Zimbabvea, sa kojom je princ bio u vezi sedam godina.

Lijepa plavuša je za ovu priliku odabrala teget odjevnu kombinaciju.

Pozivnicu je dobila još jedna dvogodišnja Harijeva ljubav – poznata kantautorka Ellie Goulding. Iako je za organizaciju ceremonijalnog djela bila zadužena kancelarija lorda Cemberlena u Bakingemskoj palati, doduše pod rukovodstvom Harryjevog privatnog sekretara Edward Lane Foxa, prinčevski par ‘predvodi šou’. Princ Harry i sada princeza Meghan učestovali su u pravljenju spiska zvanica, te ipak nije slučajnost da su se ove tri dame našle među zvanicama, prenosi “Blic“.

Komentari

komentara