Magazin

JOKSIMOVIĆI KUPUJU LUKSUZNU VILU OD 2,5 MILIONA EURA: Evo zašto žele baš ovu kuću u najelitnijem naselju u Beogradu!

Napisao H. H.

Poznati bračni par Jovana i Željko Joksimović izgleda su se pošteno “oparili” jer su pazarili vilu na Senjaku od bračnog para Ivane Mišković i Gorana Karića za 2,5 miliona eura.

Joksimovići već godinama žive u stanu na Vračaru koji je u Željkovom vlasništvu još prije nego što se oženio Jovanom. A sada, s obzirom na to da im se porodica proširila, odlučili su da kupe kuću što je otkrio dobro obaviješten izvor.

– Vile na Senjaku su uvijek na ceni, a ova je među najskupljim i najluksuznijim. Ima više od 20 ari placa, što je ogromna površina za Senjak, a kuća je urađena i opremljena po najvišim standardima. Realno, Ivana i Goran su mogli još veće pare da uzmu za ovu vilu, ali su odlučili da je prodaju Jovani i Željku jer su dobri prijatelji. joksimovići su dugo maštali da imaju kuću sa dvorištem za djecu, a kada se Jovana porodila definitivno su shvatili da im je potreban veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvijek sviđala, a kada su čuli da je prodaju, odmah su poželjeli da je kupe… – tvrdi izvor za “Informer”.

S obzirom na to da su Ana i Srna još male, za sada će se u prostranom dvorištu igrati samo Kosta, a veći prostor im je bio potreban jer su željeli i posebnu sobu za Željkovu kćerku iz prvog braka, Minu. Jovana i Željko su već proslavili useljenje prošle nedjelje, kada su organizovali malo slavlje za članove familije i prijatelje. A koliko je kuća komforna, najbolje svjedoči dobro obaviješteni izvor kao i fotografije vile:

– Imaju divan bazen, ali i veliko dječije igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama i drugim detaljima za mališane. Željko planira u jednom dijelu kuće da napravi svoj studio kako bi mogao da radi i od kuće, kao da je ova vila baš za njihove potrebe – navodi izvor.

Komentari

komentara