Magazin

SVAĐA PRED SVADBU? Brena se umiješala u organizaciju vjenčanja, a Aleksandra poludjela

Napisao H. H.

Vlasnica ‘Granda’ Lepa Brena i njena snaha Aleksandra Prijović nedavno su ponovo imale žučnu raspravu, a razlog tome ovoga puta bio je spisak gostiju za Prijinu svadbu zakazanu za 21. juni.

Naime, perje je počelo da leti kada su se sukobile oko načina na koji će zvanice biti raspoređene u sali na svadbenom veselju.

Njih dvije su se posvađale zbog rasporeda sjedenja njihovih zvanica u svečanoj sali gdje će slavlje biti održano, a Prija je željela da njeno i Filipovo društvo bude što bliže muzici, te se Brena našla uvrijeđenom.

 S obzirom na to da je ostalo još mjesec i po dana do vjenčanja, Aleksandra i Brena neprestano se konsultuju oko svih detalja vezanih za svadbu. Kako im se mišljena ne poklapaju, pjevačice ne pričaju i po nekoliko dana. Ovoga puta povod za svađu bio je raspored sjedenja. Prija je izričito zatražila da njeno i Živojinovićevo društvo sjedi što bliže muzici jer se mlađi više vesele, ali je Aleksandra Breni objasnila da je to sasvim normalno i da se tako sjedi na većini svadbenih veselja – otkriva izvor za “Telegraf” blizak porodici Živojinović i nastavlja:

– Brena je odmah počela da se ljuti na Aleksandru i da joj govori da ona prvi put čuje za to, da se na veselju svi podjednako vesele, te da je ružno staviti starije generacije da sjede dalje od muzike samo zato što mladi hoće da divljaju uz glasnu muziku i alkohol. Ona je Prijovićki predložila da ne treba da bude bitno ko će gdje sjedeti i da je samo potrebno spojiti ljude koji se znaju privatno da sjede zajedno. Poslije kraćeg koškanja prestale su da komuniciraju, a Prija je odmah obavijestila Filipa o raspravi koju je vodila sa Brenom, međutim, njemu je bilo smiješno oko čega se njih dvije svađaju – završava izvor.

Komentari

komentara