Magazin

NJIH DVOJE… Nakon priče o bivšem dečku – Luna PROGOVORILA i o Darku Laziću!

Napisao A. K.

Pjevača Darka Lazića posljednjih dana prate skandalozni naslovi o njegovom privatnom životu, a o ovom pjevaču pred zoru u “Zadruzi” sa Kristinom Kockar i Milanom Miloševićem, pričala je Luna Đogani, ni ne sluteći šta se folkeru dešava ovih dana.

Blogerka je svojim cimerima ispričala jednu zanimljivu situaciju iz života ovog pjevača, koju je ona vidjela tokom ranih jutarnjih sati.

– Jao, Darko Lazić živi pored mene! Svako jutro kada ustanem… On ima onaj bijeli auto, skroz nizak i dugačak, i ja ustanem, silazim, pogledam u njegov auto, a on parkira pored kontejnera i neko mu smeće prospe na auto i izgrebe sa ključevima farbu sa kola – otkrila je Luna.

Đoganijeva je u nastavku rekla i kako je naći mejsto za parking u njenom naselju, jako teško, a na Lunine riječi o Darku Laziću nadovezala se i Kristina Kockar, supruga njenog dečka Slobodana Radanovića.

Kija je izjavila kako sticajem okolnosti poznaje pjevača privatno, zahvaljujući njegovom kolegi Milanu Dinčiću Dinči, koji je po Kristininim riječima studirao zajedno sa Kockarevom.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara