Magazin

(VIDEO) RAT! UBI GA MILJANA: Sloba NAPUSTIO Zadrugu! Lupao o vrata, pustili ga, Milan otkrio da ide po INFORMACIJE od produkcije?

Napisao A. K.

Više od dva sata šoua napravila je Miljana Kulić u rijalitiju “Zadruga”. Ona je poludjela jer su joj nestali cigarete, sok i voće, a za sve je okrivila novinara Milana Miloševića, ali i Slobu Radanovića i Lunu Đogani.

Ljudi su mi se u djecu zakleli da ste vi. A i ja sam vas vidjela. Nju u snu, dok sam spavala, tad mi je prišla krevetu… Vi mislite da ja ne vidim dok spavam? Sram vas bilo! Ti si Slobo prikriveni nasilnik, rođenu djevojku hvataš za grlo! Ti si dečko skrenuo! Sad si spavao i nikad više! Kunem ti se – pripretila je Miljana prvom paru “Zadruge” da im neće dati da spavaju.

Sloba je otpočeo žustru svađu s Miljanom, pravdao se kako je Nišlijka sve izmislila i da on i Luna nisu ukrali ništa.

– Tebi je neko ozbiljno napunio glavu! Reci samo ko ti je rekao, pa da kaže meni – poručio je Sloba, a Miljana nije prestajala da “sipa”. Ubrzo je prešla i na druge teme, optuživala je Slobu zbog prevare Kije, Lunu da je “šmrkala kokain” i “ludovala s Gastozom”…

– Ja sam tvoja božja kazna zbog Kije, ti si našao nekog da povređuješ i lomiš nečije srce… A ovu k*rvu nije imao ko da vaspita, otac narkoman, majka k*rva od švalera do švalera peti brak po redu, vaspitala je ulica, malo Gastoz… 

Kulićka je konstantnim zvocanjem i napadima uspjela toliko da iznervira Slobu da je pjevač iz Zrenjanina toliko poludio da je nogama i rukama počeo da razvaljuje vrata imanja u Šimanovcima.

– Nemam snage da se raspravljam s tobom! Luna ti ništa nije ukrala. Stalno smo zajedno i znam! Sad ćemo da vidimo – rekao joj je Sloba i počeo da udara u vrata “Zadruge” ne bi li od produkcije dobio snimak koji pokazuje da li je ili nije Luna pokrala Miljanu.

– Jače udri… Jače! Glavom – “navijala” je Miljana.

Sloba je na kraju uspio da izađe kroz vrata rijalitija, ako je vjerovati priči Milana Miloševića koji je to potom prepričavao. On je ispričao kako ga je produkcija pustila, a da je išao da se raspita koje su to tri osobe pričale da je Luna pokrala Miljanu. Potom se vratio i šou se nastavio – jer Miljana ne odustaje…

Pogledajte te momente, kao i momenat kada Sloba napušta “Zadrugu”.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara