Magazin

Požar u Zadruzi! Vatrogasci hitno intervenisali, ukućani šokirani, nećete vjerovati KOJA učesnica je umalo zapalila kuću! (VIDEO)

Napisao A. K.

U toku prethodne večeri jedna osoba u rernu je stavila (vjerovali ili ne) plastičnu tacnu sa mesom, ne razmišljajući da bi neko mogao da je uključi, što se zapravo i desilo!

Zadrugari su primijetili dim koji je izbijao na sve strane, pa su odmah reagovali i spriječili veliku štetu koja je mogla da nastane.

Dok je Vojke čitao pismo Velikog šefa, dotrčao je vatrogasac koji je upotrijebio aparat za gašenje požara. Iako zadrugari nisu bili sigurni ko je krivac za ovo, Miljana Kulić je u razgovoru sa drvetom mudrosti otkrila da se radi o Teodori.

– Teodora je zapalila rernu ali se nije javila, vjerovatno ju je bilo sramota. Ona je stavila ono plastično da ne uzme neko hranu. Onda je Viktorija, ne znajući da je u rerni to što je ona stavila, uključila rernu i zbog toga je kuća počela da se dimi. Da nismo mi i obezbjeđenje reagovali možda bi se kući i zapalila – rekla je Miljana.

 

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara