Magazin

Ulazim u Zadrugu da se uvjerim da li me KIJA VARA!

Napisao A. K.

Još uvijek aktuelni dečko Kristine Kockar Andrija Lazović spreman je da uđe u “Zadrugu” kako bi se uvjerio da li ga djevojka vara da Filipom Đukićem kao što bruje mediji. Naime, budvanski preduzetnik poslao je uslove produkciji i ukoliko uspiju da se dogovore za nekoliko dana, Andrija bi se mogao naći u rijalitiju koji je osvojio region.

Kako Kija već nedjelju dana intrigira javnost slobodnim ponašanjem sa Filipom, Andrija je odlučio da se svojim očima uvjeri u to šta je istina.

– Pitajte produkciju kada ulazim! Ja sam dao svoje uslove. Ne bih da komentarišem Kristinino ponašanje u “Zadruzi” dok se ne uvjerim da li iza toga stoji neki zadatak i šta je po srijedi – rekao je Andrija ekskluzivno za Srpski telegraf.

Kako dalje saznajemo, Lazović je u svakodnevnom kontaktu sa Kristininom majkom, koju je obavijestio da je produkcija dobila uslove njegovog ulaska i ona ga je podržala u namjeri da se pojavi u rijalitiju. Kockareva i ne sluti šta joj se sprema ukoliko se do kraja postigne dogovor između Andrije i Velikog Šefa, koji treba da donese konačnu odluku, pa i dalje svakodnevno flertuje sa Filipom.

Upućeni tvrde da su Andriju u namjeri da uđe u “Zadrugu” podržali prijatelji i porodica jer im je teško što kroz sve prolazi u neznanju šta je tačno istina.

(Republika.rs)

Komentari

komentara