Magazin

ANABELA OTKRILA SVE O LUNINOM TELEFONU: Snimili je kako razgovara sa kćerkom, a i ne sluti da je zbog toga čeka VELIKA KAZNA?!

Napisao A. K.

Denserka Anabela Atijas od trenutka kada je njena kćerka Luna Đogani stupila u vezu sa oženjenim čovjekom Slobodanom Radanovićem stala je u odbranu kćerke. Čak joj je produkcija nakratko dozvolila da uđe u Zadrugu kako bi je vidjela i pružila podršku, a od tog trenutka počeli su da kruže na internetu snimci kako Luna ima telefon i čuje se sa mamom.

 Čak joj je produkcija nakratko dozvolila da uđe u Zadrugu kako bi je vidjela i pružila podršku, a od tog trenutka počeli su da kruže na internetu snimci kako Luna ima telefon i čuje se sa mamom.

Anabela je, kako bi prestale priče, objavila video snimak na Instagramu kako zove kćerkin broj, a na drugom telefonu, koji je navodno Lunin,  vidi se da poziv stiže od “mame“.

 

“Što se ova Luna ne javlja kad je mama zove. Javi se, pa mama je“, govori Anabela dok vozi i drži telefon u ruci.

 

Denserka je navodno potom čak i razgovarala sa kćerkom i dala joj savjet da se ne nervira i da je mnogo ljubi.

 

Anabela je bila ironična sve vrijeme, pa je čak navodno i pričala sa Lunom.  Ono što je denserka zaboravila jeste da je telefonirala dok je vozila, što je kažnjivo. Anabela bi mogla da plati kaznu zbog takve vožnje 10.000 dinara, koliko je predviđeno novim zakonom koji uskoro stupa na snagu.

(Kurir)

Komentari

komentara