Magazin

DAVLJENJE, PA BJEKSTVO PREKO OGRADE: Skandal u Zadruzi! Skroz izgubio kontrolu! Produkcija BIJESNA!

Napisao A. K.

Sinoć je u rijalitiju Zadruga došlo do više obračuna. Među najvatrenijim bio je onaj Slobe Radanovića i Lepog Miće, a veći sukob spriječila je mlada blogerka Luna Đogani. Mića i Sloba su se pokačili oko hrane, a situacija je postala toliko napeta da su vrijeđali jedan drugog i unosili se u lice. Luna je naletjela između njih i smirila strasti.

Ipak, detalj koji je promakao svima bio je trenutak slabosti Milana Miloševića, koji je priznao Luni da je išao da razgleda ogradu kako bi preskočio i pobjegao:

 

– Ja sam išao tamo i gledao, nije bilo žice. Pomuti se um, ne razmišljaš ni o 5 miliona kazne, u tom momentu misliš platićeš, polako. ne mogu više, bilo je ili da je udavim, ili da preskočim ogradu – rekao je Milan, a Luna je bila šokirana njegovim riječima.

 

Veliki broj fanova je zatražio kaznu za ovakav govor, jer javno govore o tome kako će nasilno napustiti imanje. Milanov slučaj je samo jedan u nizu, a vjerujemo da produkciji ostaje “gorak ukus u ustima“ jer je ovakvih bjekstava već bilo u ovoj sezonu.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara