Magazin

PROGOVORILA VJENČANA KUMA: Ovo je PRAVI razlog zbog kog je Kija htjela da se razvede od Slobe – i pretužan je!

Napisao A. K.

Kada je Sloba Radanović prije dva i po mjeseca u Zadruzi prvi put rekao da sa suprugom Kijom Kockar nije imao s*ks godinu dana, svi su ostali u šoku. Čak i oni koji do tada nisu podržavali njegovu romansu sa Lunom Đogani, nakon te informacije koju je Sloba iznio promijenili su mišljenje. Nakon toga, Kija je u intervjuu rekla da jeste istina da nisu imali odnose, da je razlog taj što je ona imala operaciju, ali da ništa više od toga ne želi da kaže i iznosi u javnost.

Međutim, kako saznajemo od vjenčane kume Minje, koja, ekskuzivno, po prvi put priča za medije, upravo u tome leži razlog zbog kog je Kija rekla Slobi da želi da se razvede od njega!

 

– Kristina je imala izuzetno tešku operaciju, operisala je tumor na materici. Na svu sreću, ljekari su joj rekli da joj se ništa neće vratiti, ali je postoperativni period bio jako težak. Ona je dugo imala strasne bolove, i sa tim bolovima je i radila. Sloba je stvarno bio uz nju sve vrijeme, nije se odvajao od nje. To je istina i kada je to u pitanju niko ne može da kaze ružnu riječ za njega – priča Minja.

 

– Zamislite kako je nemati odnos sa svojom ženom-mužem godinu dana? Bilo je teško i njemu, koji je mlad muškarac i kojem je to neophodno, ali i Kristini koja se, kako je vrijeme prolazilo, sve teže nosila sa činjenicom da pored sebe ima muža kojem ne može da pruži i to, sa kojim ne može da ima to… Stvarno je vremenom bilo sve teže, ona ja imala jako teške momente, i upravo zbog toga je rekla Slobodanu da želi da se razvedu. To je bilo više od tuge i muke, a ne zato sto je to stvarno željela jer ga navodno nije voljela – otkrila je vjenčana kuma.

 

– Kija mu je doslovce rekla da hoće razvod i da on slobodno može odmah da ide, da mu ništa neće zamjeriti i da će sve razumjeti. Slobodan je rekao da neće i na tome mu svaka čast, ali sada kada smo svi svjedoci ovoga što se desilo, bolje da je pristao na razvod, nego da je uradio ovo što je uradio – priča Minja.

 

Podsjetimo, Kija je i u Zadruzi potvrdila da jeste Slobi rekla da želi razvod, ali je umjesto objašnjenja zašto je to rekla samo kazala “Znaš ti zašto“.

 

– Ona nije htjela da priča o detaljima jer ne želi da je bilo ko žali i sažaljeva, a pogotovo ne ovako javno. Njoj je mnogo teško i sada, ali se smije jer ne želi da se drugi slade njenom mukom. Opet kažem, Slobodan je stvarno bio uz nju u najtežim trenucima i on jeste dobar čovjek, ali opet, baš zato što zna kroz sta je Kija prošla nije trebalo da pominje to što nisu imali s*ks. Ne znam da li će Kija ovo potvrditi javno upravo iz već navedenih razloga, ali vidim da priča ide u pogrešnom smijeru i vrijeme je bilo da se čuje istina – zaključuje Minja.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara