Magazin

ŽELJKU SAMARDŽIĆU PREMINUO SIN: Potresni detalji! Najgori dani porodice Samardžić!

Napisao A. K.

Željko Samardžić preživio je tešku porodičnu tragediju. Njegov sin, kojeg je sa suprugom Majom dobio nakon rođenja prve kćerke Sanje, preminuo je osamdesetih godina, i to kao beba, svega nekoliko mjeseci nakon rođenja. O toj nesreći neprikosnoveni ljubimac ženske publike nerado govori. Zapravo, za sve ove godine, pjevač je samo u jednom intervju kratko ispričao o bolu koja ni dan-danas ne prolazi.

Naše drugo dijete bio je sin koji je preminuo kao beba, a to su rane koje ne zacjeljuju dok ste živi. Ostala je beskrajna tuga i praznina. Shvatite me o tome ne volim da pričam – bilo je sve što je Samardžić rekao.

 

Međutim, njegov blizak prijatelj, dobro upućen u patnju koju je proživio pjevač je progovorio.

 

– Odlično se sećam tog perioda. Željko i njegova supruga su gubitak sina teško podneli. To im je bolna rana i zato ih treba razumeti što o tome nikada ne žele da pričaju. Tek što je došao na ovaj svet, mališan ga je ubrzo i napustio. Bili su to najgori dani u porodici Samardžić. Željkova i Majina prva ćerka Sanja bila je mala i nije znala kroz šta prolaze njeni roditelji, ona im je tada bila jedina uteha – priča Željkov kućni prijatelj.

 

On kaže da je Samardžić nakon tragedije žarko želio da ponovo dobije sina, ali mu je Bog poslao dvije kćerke Danijelu i Minju, koje kao i Sanju beskrajno voli.

 

– Sve ove godine Željku su utjeha ćerke i unuci, za koje živi. I muzika ga je na neki način vratila u život. Želio je porodicu sa mnogo djece i potajno se nadao da će ponovo dobiti sina. Maja mu je podarila tri kćerke, kojima je on maksimalno posvećen i koje su cijeli njegov svijet. Sina, nažalost, nije imao, ali zato ima unuke, na koje je preponosan – završava Željkov prijatelj.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara