Magazin

SAMO 7 POSTO GLASOVA: Ona je vrištala i plakala od sreće, a njeni fanovi su POBIJESNILI! Evo koja učesnica je napustila Zadrugu! (VIDEO)

Napisao A. K.

Ove nedjelje su nominovani za izbacivanje iz “Zadruge“ bili Maca Diskrecija, Anđela Veštica i Enis Todić. Anđela je direktno nominovana zbog kršenja pravila, Maca je izglasana od strane zadrugara, dok su Enisa izabrali gledaoci.

 Pošto je meni Enis mnogo drag i prirastao mi je za srce, ja ću se potruditi da on ostane ovdje. Tako da ću se igrati čisto iz dosade – rekla je Maca.

 

Veliki šef zadao im je zadatak da naprave kontra piramidu…

 

– Ja ne znam ni kako izgleda piramida – rekla je Maca i počela da se smije, a onda je dodala kako zna da napravi samo kocku.

 

Pošto su Maca i Anđela odbile da igraju i nisu ispoštovale pravila, Veliki šef je odlučio da nema nikome dupliranja glasova!

 

Na kraju, glasovima publike odlučeno je da Maca Diskrecija ostaje u “Zadruzi“ (sa ubjedljivih 78 odsto glasova), Enis je imao 15 odsto, dok je Anđela napustila rijaliti sa samo 7 odsto glasova.

 

– Volim vas sve i ljubim, uživajte! – vikala je Aneđela, koja nije mogla da dođe k sebi od sreće što ide kući.

 

– Hvala ti, Bože dragi... – ponavljala je.

 

– Hvala Bogu! – rekla je i dodala: – Idem da vas gledam večeras!

 

Učesnici su joj čestitali, a ona je zadovoljno otišla na kapiju…ovaj put definitivno napuštajući “Zadrugu“.

 

Budući da je Anđela Veštica glasovima svojih fanova vraćena u rijaliti poslije prvog izbacivanja, i to pre samo petnaest dana (11. novembra), postavlja se pitanje koliko će se njeni fanovi naljutiti zbog ovoga i hoće li joj oprostiti.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara