Magazin

HOROR! POBIO IH JE: Jezivo svjedočenje starice iz Markovog sela!

Napisao A. K.

Kako su Marko i Divna trenutno najpopularniji rijaliti par, ekipa portala “Srbije Danas“ riješila je da posjeti selo u kome žive. Oni su već danima u “Zadruzi“, a pored njihovog doma rijetko ko prolazi. Uočili su jednu simpatičnu baku, koja je bila raspoložena da razgovara o favoritima ovog Pinkovog šoua.

Baka je rodom iz Gornje Male, sela u neposrednoj blizini Markove rodne Dubnice, gdje živi od kada se udala. Tokom razgovora, starica je ispričala malo zastrašujući detalj iz života Markovog rođenog brata.

 

– Imao je Marko jednog bratića, ali on je bio malo nesposoban, malo je bio na svoju ruku… On je sada u jednom domu u Umci, tamo ga je dao još deda Ljubiša jer je pravio nezgode.

 

Na pitanje kakve nezgode je pravio Markov rođeni brat, baka nam je odgovorila:

 

– Imao je deda jednu kozicu, ta kozica se okozila, a on pobio te jariće. Pa je imao i svinjicu jednu, ona se oprasila, a Ljubiša tada meni kaže kako je on otišao pa pobio i te prasiće.

 

Evo šta se dogodilo nakon što je ubio novorođene životinje:

 

– Ljubiša ga je odveo kod ljekara, pa je došlo socijalno i uzeli su ga. Od tada je u domu.

 

Bakica je objasnila odakle poriv za ubijanjem.

 

– Nije on znao šta radi jer je bio ometen, nije shvatao da su te životinje korisne i da ne treba to da im radi. 

 

Zanimalo nas je da li je i Marko bio takav, na šta je starica odgovorila da je stariji Kocić dobar i nikada nije uradio  tako nešto

(Srbija Danas)

Komentari

komentara