Magazin

JA ODLUČUJEM O TOME: Brenin sin želi Anastasiju, a Ceca ga neće za zeta!

Napisao A. K.

Ceca Ražnatović nije voljna da joj sin Lepe Brene Stefan Živojinović bude zet! Dvije balkanske zveijzde dosta su sarađivale i uvijek su imale lijepe riječi jedna o drugoj, ali Ceca ipak ne bi voljela da se orodi s vlasnicom “Granda”. Stefan je siguran da bi se njegovoj porodici Cecina kćerka Anastasija dopala kao snajka.

Anastasija je prelijepa mlada djevojka. Lijepo je vaspitana, divna je. Kad bih bio s njom, siguran sam da bi moji to prihvatili. Mami bi se ona svidjela i ne bi imala ništa protiv naše veze – stidljivo je rekao nasljednik Živojinovića.

 

Čim je to Ceca čula, javno je priznala da ovom idejom nije oduševljena. Folk zvijezda je pažljivo birala riječi kako ne bi uvrijedila koleginicu i njenog sina, ali je između redova jasno rekla da Anastasija neće postati Brenina snajka.

 

– Ne pita se Brena o tim stvarima nikako! Ja imam kćerku koja se pita. Samim tim, ja se više pitam od Brene. Ja odlučujem o tome – rekla je s kiselim osmijehom Ceca za Glamur.

 

Na konstataciju novinara da bi, po običaju, trebalo da pripremi miraz za udaju kćerke, Ražnatovićka je odlučno presjekla dalju konverzaciju.

 

– Ne želim da se zalazi u moje imovinsko stanje! – poručila je Ceca.

 

Inače, nedavno je iz krugova bliskih Stefanu procurila informacija da Brenin sin planira da snimi duet s Anastasijom.

 

– Stefan je već snimio dvije pesme i, kako kaže, to je neki muzički pravac u kojem se on odlično snalazi, mada je rekao saradnicima da bi volio da izvodi numere slične onima kakve ima Saša Matić. Ovih dana radi vrijedno u studiju i pitanje je dana kada će biti promocija njegovih pjesama, međutim, i dalje mu je žao što nije prvo snimio duet s Anastasijom – rekao je izvor.

(Kurir)

Komentari

komentara