Magazin

STRAŠNE PRIJETNJE Radi Manojlović: Završićeš u PLASTIČNOJ KESI!

Napisao A. K.

Radi Manojlović prijete smrću! Kako saznajemo, pjevačica dobija poruke od bivše djevojke svog dečka Harisa Berkovića, koja je tjera da ga ostavi ukoliko želi da spasi živu glavu! Uplašena folkerka je slučaj prijavila policiji. Kurir Stars došao je do prepiske između Rade i javnosti anonimne djevojke, koja joj je otvoreno prijetila.

Alo, završićeš u najlonskoj kesi! Jesi li me čula?! Bićeš uklonjena sa mape, da te ni rođeni tata neće pronaći – zaprijetila je bivša djevojka pobjednika „Zvezda Granda“, nakon čega je uslijedila još jedna poruka:

 

– Čuješ li me ili se samo praviš blesava? Kada ćeš shvatiti da je Haris uvijek bio samo moj? Da si se sklonila od njega.

 

Manojlovićeva ju je tada upozorila da će je prijaviti policiji. Međutim, upozorenje nije urodilo plodom jer je djevojka nastavila da joj piše.

 

– Imam ljude koji te prate i znaju svaki tvoj korak. Vodi računa šta pričaš! Umislila si da si mnogo bitna, a obična si pjevaljka. Kako ću te spakovati, makni se od Harisa – vrijeđala ju je ljubomorna djevojka.

 

Tim povodom pozvali smo Radu.

 

– Naravno da sam uplašena, jer ne znam s kakvom osobom imam posla. Ali svašta sam preživjela, pa ću i ovo. Žene umiju da budu mnogo ljubomorne i sujetne. Taj polusvijet ne želim da komentarišem. Niko me neće razdvojiti od Harisa! – rekla nam je pjevačica, koju ove pretnje nisu omele da nastavi vezu s kolegom, ali i uspješnu karijeru.

 

– Uživam, snimam nove pjesme, uradila sam i fenomenalan spot u Mostaru. Sretna sam što me ljudi podržavaju – zaključila je Manojlovićeva.

(Kurir)

Komentari

komentara