Magazin

NAJPAMETNIJI ZNAK: Ako ste ovo u horoskopu, USPJEH vam je 100% zagarantovan

Napisao H. H.

Za uspjeh u životu odgovornija je emotivna inteligencija od samog IQ koja se mjeri raznim testovima. Obzirom na upravu tu mjernu inteligenciju ovo su tri najinteligentnija znaka po horoskopu…

Jarac

Osobe u ovom znaku posjeduju praktičnu inteligenciju koja ih tjera na više u svemu, tako i u znanju. Imaju jako dobru memoriju koja im obogućuje da zapamte i najbanalnije stvari koje njima uvijek koriste. Stečeno znanje odlično primjenjuju i ne zaboravljaju ono što su savladali, piše “Cenzurisano“.


Vodolija

Osobe ovog znaka ekstremno su inteligentni, a to objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Na testovima inteligencije prolaze odlično i imaju drugačiji talenat od orginalnog pristupa nekom problemu i jako veliku mogućnost koncetracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Osobe u ovom znaku su bistre, a naspram ostalih znakova odlikuju se brzinom razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rješenja problema bez nekog pretjerivanja. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

Komentari

komentara