Magazin

URADITE OVIH PET STVARI I NOVAC ĆE ODMAH STIĆI U VAŠ DOM!

Napisao H. H.

Ako imate problema sa novcem i uvijek vam fali, više ne morate da brinete. Pomoću ovih malih trikova krenuti će vam u životu i stižu bolji dani.

 Prema feng shui, neke aspekte u životu možete unaprijediti sa rasporedom stvari po kući.

Nemojte da koristite simbol vode u vašoj kući
Ako vam cure cijevi, to znači da vam novac odlazi iz kuće. Kako biste ojačali finansijsko stanje potrebno je da popravite pokvarene cijevi. Izbjegavajte likovna djela koja sadrže elemente vode u spavaćoj sobi.

Unesite biljke

U domu je potrebno da kreirate zdrav prostor, pa se savjetuje da izbjegavate nered, a unesete u dom biljke i razne vrste cvijeća.

Koristite boje bogatstva

Boja može da ima dobar uticaj na vaše raspoloženje. Crvena je jako moćna, pa zato slavni hodaju po crvenim tepisima. Stavite malo crvene dekoracije da privučete novac u život. Ako ne volite crvenu, onda nemojte je ni unositi u dom, jer mora postojati ravnoteža između vas i prostora.

Čista kuhinja

Kuhinja je direktno povezana s mogućnošću da privučete novac. Sudoper je važno održavati, ako i frižider. Šporet morate održavat čistim i ringla mora da pravilno radi.

Rješite se starih stvari
Potrebno je da se riješite stvari koje ne koristite. SIgurno negdje čuvate stvari koje vam više ne trebaju. Potrebno je da se toga oslobodite kako bi nova energija mogla ući u vaš dom.

Komentari

komentara