Magazin

On je čovjek o kojem nikada ne govori: Tužna priča iz života Ane Sević (FOTO)

Napisao A. K.

Ukoliko ste malo bolje oslušnuli i prepoznali emocije sa kojima Ana Sević govori o svojim najbližima, sigurno ste primetili da postoji i jedan komadić te priče koji već dugo nedostaje…

Popularna pevačica Ana Sević imala je naizgled bezbrižno detinjstvo. Još kao devojčica radovala se javnim nastupima, a njena porodica uvek je bila tu da joj pruži najveću podršku. Međutim, svakako je znala da put do zvezda nije ni malo lak.

Kada se preselila u prestonicu naše zemlje iz Užica zato je i pokušala da se pronađe u nekim drugim profesijama (uspešno – radila je neko vreme u jednoj privatnoj firmi).

Na estradnoij sceni našla se 2010. godine u takmičenju „Zvezde Granda“. Iduće sezone isto takmičenje je i vodila. 2013. godine započela je romansu sa Darkom Lazićem, te mu se iste godien zaklela i na večnu ljubav, a godinu dana kasnije slavni par dobio je ćerkicu Lorenu.

Mama Danijela, baka Slobodanka i deda Jezda (od kojih je nasledila i muzički talenat) uvek su bili kraj nje, da je podrže i daju vetar u leđa kada to treba. O njima uvek je govorila veoma emotivno, ali o jednom čoveku nikada nije. Ana je, naime, odrasla bez oca, te je on jedina osoba o kojoj ona i ne govori u javnosti.

On nije bio uz nju dok je odrastala, što je velika praznina i tuga u životu svakoga kome se to dogodi i što je sasvim sigurno i na nju ostavilo veliki trag.

( IZVOR: PULSONLINE.RS )

Komentari

komentara