Magazin

OSNIVAČ DIVLJIH JAGODA USKORO POSTAJE OTAC: Zele će dobiti ćerku u 62. godini!

Napisao H. H.

Zele Lipovača, legendarni gitarista, koji je već dugo godina jedan od najcenjenijih instrumentalista i autora u Regiji, uskoro će postati otac u 62. godini života.

“Da, kćerkica je na putu”, rekao je Zele, dodavši kako ne voli da se o njegovom privatnom životu mnogo piše.

Ovakav stav svakako ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da je jedan od osnivača grupe „Divlje jagode” tokom cele karijere svoju privatnost držao daleko od očiju javnosti.

“Ja ne želim o tome pričati niti sam ikada bio taj tip. Ne želim dete uopšte u to da uvlačim niti će biti slika deteta po novinama. To je moj privatni život i mislim da nema nikakve potrebe. Ja nisam ta estrada i nemam veze s ovom balkanskom estradom, nisam taj tip. Ovo sam što jesam – svirač i kome paše da me pita o gitarama i rokenrolu, to je to”, objasnio je on tokom telefonskog razgovora, dodajući da nikada javnost nije bila upućena u njegov privatni život.

A upravo to objašnjava i činjenicu da nam ovaj legendarni muzičar nije otkrio ime žene s kojom će dobiti kćerku, ali je nedavno u intervjuu objasnio kakve žene poštuje.

“Pre svega, mora biti ženstvena, a zatim da je to osoba koja razmišlja i ima slične navike i poglede na svet kao i ja. Ne verujem u teoriju da se suprotnosti privlače, nego verujem da je uspešna veza spoj onih koji uživaju u istim stvarima”, rekao je Zele.

Komentari

komentara