Magazin

OSTAVILA JE PRAZNU STOLICU NA SVADBI ZA SVOG PREMINULOG SINA – Prije ceremonije desilo se nešto što nije očekivala!

Napisao H. H.

Becky Turney je majka koja je prije dvije godine doživjela ono što nijedna majka nikada ne bi trebalo.

Beki je, nažalost, ostala bez svog sina, a zbog njene priče i raspleta događaja u isto vrijeme ćete biti i pretužni i presrećni. Ona je prije dvije godine izgubila sina Tristona Green koji je tada imao tek 19 godina.

Od tog trenutka nije prošao momenat a da nije pomislila na njega, piše „Ženski.ba“.

Dvije godine kasnije konačno je iskusila makar malo radosti u životu pošto ju je zaprosio njen vjerenik Kelly Turni. On je za nju za svadbu spremio dva iznenađenja, a prvo je bila stolica koja je bila posvećena preminulom Tristonu.

„Za vrijeme tvog vjenčanja biti ću na nebu, ali, šta da radim? Sići ću kako bih proveo vrijeme sa tobom. Sačuvaj mi stolicu, samo jednu praznu stolicu. Možda me nećete vidjeti, ali ja ću biti tamo”, pisalo je na poruci koja je ostavljena na stolici.

A samo nekoliko trenutaka prije nego što je počela ceremonija vjenčanja, nevjestu je sačekalo novo iznenađenje. Njen suprug je na svadbu pozvao i 21-godišnjeg Jackoba Kilby. Becky je odmah shvatila ko je on, a u pitanju je bio mladić koji je dobio srce njenog sina.

Naleti emocija kod gostiju na svadbi bili su nevjerovatni, a Becky je dobila stetoskop uz pomoć kojeg je mogla da posluša kako srce njenog sina kuca u drugom čoveku.

„Ostala sam bez teksta, vrisnula sam kao devojčica. Skakala sam od radosti, bilo je nevjerovatno. Nikada u životu nisam bila toliko iznenađena“, rekla je 40-godišnja Becky.

Fotografije je na svoj Facebook profil postavila fotografkinja koja je bila angažovana na vjenčanju, Amber Lanphier.

Tristonovi organi su, osim Jackobovog, spasili još četiri života, na šta je mama Becky veoma ponosna.

Komentari

komentara