Magazin

Horoskop i putovanja: Djevice vole sportske aktivnosti, Lavovi zabavne, egzotične zemlje, a vi?

Napisao A. K.

Evo što zvijezde kažu kakav ste putnik

Putovanja šire vidike i obogaćuju dušu, bilo da putujete s društvom ili sami. Neki vole udobnost hotela, drugima nije problem spavati na plaži ili željezničkoj postaji, važno je da su negdje drugdje i da istražuju svijet.
Svaki znak u zodijaku drži se nekih svojih navika kada su putovanja u pitanju, slažete li se s tvrdnjama?
Ovan

Ovnovi žive za putovanja. Vole istraživati nova mjesta i izuzetno su društveni. Nije im problem spavati u zračnim lukama i željezničkim postajama jer su jednostavno osobe koje će učiniti sve dok god imaju priliku.
Idealna zemlja: Tajland
Bik

Praktični, čvrsto na zemlji i analitični, Bikovi će radije pješice obići sve što se da. Vole da su troškovi za putovanja što manji pa često love popuste na letove i smještaj.
Idealna zemlja: Brazil
Blizanci

Blizanci vole putovati s prijateljima i članovima obitelji jer su po prirodi društvena bića. Fascinirani su svijetom kao takvim i žele ga maksimalno istražiti. Vole komfor pa biraju kofere umjesto naprtnjača i hotele umjesto jeftinih apartmana. Također moraju biti dobro pripremljeni i istražiti sve o zemlji u koju putuju.
Idealna zemlja: Italija
Rak

Nakon što je izašao iz aviona, Rak je pomalo izgubljen i zbunjen. Ne može putovati bez Google karte i vodiča, ali jako dobro pamti gdje je pojeo dobru hranu. Bez obzira što se može izgubiti, to ga ne opterećuje jer mu predstavlja izazov.
Idealna zemlja: Maroko
Lav

Pravi partijaner, humorističan i veseo, Lav je odličan suputnik. Voli glazbene festivale i egzotične zemlje i uvijek će naći način kako da se zabavi. S njim nikada nije dosadno.
Idealna zemlja: Španjolska
Djevica

Djevice su živi dokaz YOLO (You Only Live Once – Samo jednom se živi) mota života. Žude za avanturom i nisu prosječni turisti. Muzeji, građevine i parkovi ne predstavljaju im puno, već više uživaju u ronjenju, raftingu, planinarenju; većinom u svemu što je dio aktivnog odmora.
Idealna zemlja: Filipini
Vaga

Vage su putnici bez puno briga. Opuštene su, mirne i vole posjećivati umjetničke galerije, kazališta i glazbene događaje. Ne zanimaju ih gužve na plažama pa tamo neće moći dugo izdržati.
Idealna zemlja: Ujedinjeno Kraljevstvo
Škorpion

Škorpioni su rođeni strastveni asertivni. Ne prihvaćaju stvari poput odgode letova i kompliciranja kod smještaja jer žele iskoristiti svaku sekundu na putovanju. Sa sobom uvijek imaju sve gadgete te uživaju u planiranju i pridržavanju tog plana.
Idealna zemlja: Njemačka
Strijelac

Strijelac obožava putovati i to ponajviše zbog hrane. Prije svakog puta, uvijek dobro istraže gdje su dobri restorani jer smatraju da se neka zemlja upoznaje prvenstveno kroz hranu i ljude.
Idealna zemlja: Meksiko
Jarac

Jarac također voli planirati i maštati o destinaciji. Ničega se ne boji i odlučan je pa jako brzo ostvaruje svoje zamisli, uključujući i putovanja. Želi sve vidjeti i istražiti što najbolje može.
Idealna zemlja: Francuska
Vodenjak

Ako ste rođeni Vodenjak, vrata hladnjaka su vam sigurno puna magneta iz različitih zemalja. Volite istraživati nove zemlje, ali ne da vam se u njima dugo ostajati jer se brzo dosađujete.
Idealna zemlja: Singapur
Ribe

Ribe obožavaju sve vizualno pa sa sobom na putovanje obavezno nose fotoaparat kojim će zabilježiti sve što su vidjeli, a to i podijeliti s drugima putem društvneih mreža. Ljepotu vide doslovno u svemu pa se na njihovim fotkama nalaze detalji koje ostali niti ne primjećuju.
Idealna zemlja: Japan

Net.hr

Komentari

komentara