Magazin

Ko bi rekao da je spremna na ovo – Nevena Božović više nije uplašena djevojčica

Napisao admin

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice stigla je do superfinala „Prvog glasa Srbije“, između ostalog, zahvaljujući emociji kojom zrači.


Nevena (foto:cure.ba)

Žiri joj je, međutim, zamjerio da je na sceni previše kruta i da ne zna da koketira. Ipak, mlada pjevačica smatra da je napredovala i na tom polju. 

– Tokom posljednja dva nastupa uživo pokazala sam da umijem da se opustim i da plešem. Žiri me je ranije kritikovao da sam stegnuta i da mi fali energije, ali sada su promijenili mišljenje. Usvojila sam njihove sugestije i dobila odgovarajuću pjesmu da im to i dokažem, pa su me pohvalili – kaže Nevena Božović. 

Plavuša prodornih plavih očiju pokazala je da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, iako privatno najviše voli da sluša r‘n‘b. 

– Čudno mi je što sam najviše pohvala dobila za izvođenje izvornih pjesama, koje prije „Prvog glasa“ nikada nisam pjevala. Među njima ima zaista lijepih i komplikovanih numera koje sam naučila da pjevam – kaže Nevena. 

Ona otkriva da na superfinale ne gleda kao na završnicu šoua, već samo kao na još jednu emisiju u nizu. Ipak, žao joj je što će druženju sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović uskoro doći kraj. 

– U kući smo se svi dobro zabavljali i uživala sam u tome što se svakog trenutka dešavalo nešto novo. Biće mi teško da se vratim svom starom životu. Mirna, Sara i ja se držimo zajedno od početka i nevjerovatno je što smo baš nas tri dogurale do kraja – kaže Nevena, koja ističe da žurke u kući ipak nisu iste bez ostalih takmičara. 

Mlada nada smatra da druge dvije finalistkinje podjednako zaslužuju pobjedu, jer svaka ima svoje kvalitete koji je izdvajaju iz mase. 

– Mirna ima moćan glas, a Sara ne samo da dobro pjeva, već i nevjerovatno pleše. Ipak, njihove najveće vrline su u tome što su dobre osobe i drago mi je što je publika to prepoznala. 

Nevena otkriva da za posljednju epizodu pjevačkog šoua nema nikakvu specijalnu strategiju. Kako kaže, trudiće se da ostane dosljedna sebi. 

– Kada je takmičenje počelo, plašila sam se na koji način će me ljudi prihvatiti, ali publika me je doživjela baš onakvu kakva jesam. Moja strategija je uvijek ista – mnogo vježbam, koncentrišem se samo na nastup, a veče uoči lajva trudim se da se dobro naspavam – ističe Nevena.

cure.ba

Komentari

komentara