Magazin

JEDNA OD NJIH JE ČEKALA 30 GODINA: Ove dame su izgubile nevinost tek nakon što su postale punoljetne!

Napisao A. K.

Devojke sve ranije stupaju u se*sualne odnose, a ove poznate dame nisu želele da žure, pa su izgubile nevinost tek nakon što su napunile 18 godina.

Otvoreno su pričale o tome za medije tokom prethodnih godina, pokazavši da nema ničeg lošeg ukoliko se devojke odluče da sačekaju na taj korak.

Marija Šerifović
Marija je u knjizi “Ispovest” otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, pa i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljom Marijanom. Kako je napisala, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine – sa ženom.

Adrijana Lima
Manekenka potiče iz patrijarhalne porodice, pa je na prvi seksualni odnos čekala do 27. godine, kada je ušla u brak sa Markom Jarićem.
Ceca Ražnatović
Folk diva je u par navrata priznala da je prvi seks imala sa 18 i po godina, te da joj je ostao u lepom sećanju.

Lisa Kudrou
Fibi iz serije “Prijatelji” imala je prvi seks kad se udala za Majkla Sterna. Glumica je tada imala 31 godinu.

Soraja Vučelić
I ona je čekala da napuni 18 godina, poput Marije i Cece.

“Imala sam dovoljno godina i bila sam potpuno zrela za pravu ljubav i sve što ljubav sa sobom nosi. Sa tim momkom sam bila tri godine u vezi, a prvi put je bio na završetku srednje škole”, rekla je Soraja.

Džesika Simpson
Uprkos tome što je bila seks simpbol, Džesika je svoje devičanstvo čuvala za supruga Nika. Imala je 22 godine kada je prvi put spavala sa njim.

Goca Božinovska
Pevačica je sa 18 godina došla u Beograd, zaljubila se u Radeta Vučkovića i sa njim izgubila nevinost. Bila je mlada i neiskusna, kako je otkrila svojevremeno, a sa njim je otkrila sve čari vođenja ljubavi.

Kurir.rs / Blic.rs

Komentari

komentara