Magazin

NJU DO SAD NISTE VIDJELI: Ovo je Kemišova kćerka iz prvog braka!

Napisao H. H.

Srbijanski kompozitor Miroljub Aranđelović Kemiš, pored toga što ima kćerku Zlatu, koju mu je rodila Zorica Brunclik, ima još jedno dijete – kćerku Jelenu, koja živi u Njemačkoj. Harmonikaš je prije braka s Vesnom Zmijanac bio oženjen izvjesnom Dragicom s kojom je dobio prvu nasljednicu.

Kemiš i Dragica su se upoznali 1979. u Frankfurtu. U braku su bili oko godinu dana i tada su dobili Jelenu. On je čak i prisustvovao porođaju. Njihova veza je pukla kad se Miroljub vratio u Srbiju da služi vojni rok”, navodi dobro obaviješteni izvor i dodaje:

“Nakon njihovog razvoda Jelena je ostala da živi s majkom. Ona je i danas u Njemačkoj i održava kontakt sa ocem i njegovom porodicom“, priča izvor, prenosi “Kurir“…

“Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Njemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I sa njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Vjerujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Moja kćerka mi je prošle godine podarila unuku Luanu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima“, ispričao je Kemiš.

U razgovor se uključila i njegova trenutna supruga srbijanska pjevačica Zorica Brunclik:

“Jelena je oduvijek dobrodošla u naš dom. Mi djecu ne razdvajamo. Svi se lijepo slažemo, volimo i poštujemo. Budući da Jelena živi u Njemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posjećujemo, ali vodimo računa o datumima i rođendanima.”

 

Komentari

komentara