Trudnoća i majčinstvo

Čedomorstvo! – HOROR U MALOM SELU! Porodila se u toaletu pa bebu bacila u RIJEKU!

Napisao admin

U selu Matejče kod Kumanova, na sjeveru Makedonije, dogodilo se užasno čedomorstvo. Devetnaestogodišnja djevojka A.M. iz tog sela porodila se u toaletu, pa je dijete bacila u rijeku koja protiče iza njene kuće.


Foto: arhiva

Taj morbidni čin se dogodio prije dva dana, i vjerovatno bi ostao tajna da djevojci nije pozlilo. Sa obilnim krvarenjem ona je bila donijeta na ginekološko odjeljenje Opšte bolnice u Kumanovo gdje je ljekar utvrdio da se djevojka porodila u periodu od 24 časa.

O tome je obaviještena policija, koja je kasnije saopštila detalje čedomorstva.

Djevojka iz sela Matejče je bila u poodmakloj trudnoći. Ne postoje podaci da je predhodno bila na ljekarskim trudničkim kontrolama. Prije dva dana je počela obilno da krvari, pa je otišla u toalet njene kuće, gdje se i porodila.

Nakon toga je izvadila bebu i bacila je u rijeku koja protiče iza njene kuće. Zbog obilnog krvarenja ubrzo joj je pozlilo pa su je roditelji hitno odvezli u Opštu bolnicu u Kumanovo. Tako se i saznalo za ovo monstruozno čedomorstvo.

Sa ovim slučajem je upoznat i javni tužilac iz Kumanova, po čijoj naredbi će ljekar sudske medicine ginekološki pregledati nesuđenu majku A.M., a pronađeno tijelo bebe je predato sudskoj medicini radi obdukcije.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara