Trudnoća i majčinstvo

Smiješno je, ali istinito: Evo šta sve ženama prolazi kroz glavu kada dolaze kod ginekologa na pregled

Napisao H. H.

Postoji li žena kojoj je odlazak ginekologu ugodan?

No, osjećaj nelagode moramo zanemariti jer ginekološki pregledi vrlo su bitni dio brige za zdravlje, piše zadovoljna.hr.

A šta ženama najčešće prolazi glavu kad su kod ginekologa, pročitajte u nastavku teksta – mogli biste se i nasmijati Nikad se nisam osjećala ovako ranjivom (osim posljednji put kad sam bila ovdje)
Onaj trenutak kada polugoli sjednete u ginekološki stolac, podignete noge, čekate da pregled počne i samo razmišljate o tome kada će biti gotovo… U tako nelagodnoj pozi naravno da žena jedva čeka da sve prođe što prije.   Ne želim tu stvar nigdje blizu svojih intimnih dijelova
Dok čeka da pregled počne, ženama pogled zna zastati na svim onim metalnim i plastičnim instrumentima koje ginekolozi koriste za pregled. Nadam se da ih neće koristiti na meni??, možete pomisliti uz osjećaj trnaca i tjeskobe koji vam obuzimaju tijelo. Tada je najbolje opustiti se i pustiti ginekologu da obavi svoj posao.

Imm li dolje čudan miris?
Svjesni ste toga da je vaš ginekolog već imun na sve moguće čudne mirise ženskih dijelova tijela, ali ipak se pitate je li dolje sve u redu. Bez obzira na to što je ginekolog naviknut na sve, ne želite da dolje imate čudan miris. Istuširali ste se prije pregleda, ali svašta se može dogoditi između odlaska od kuće i dolaska u ginekološku ordinaciju.

Hoće li primijetiti da se nisam depilirala?
Kao i na čudan miris, ginekolozi su navikli i na nedepilirane intimne dijelove. No, ipak vam je i dalje malo neugodno jer niste stigli ukloniti te suvišne dlačice. Opustite se jer vašem ginekologu je zaista svejedno jeste li depilirani ili ne,piše novi.ba

Komentari

komentara