Moda

Evo kako da odjeća funkcionira u vašu korist – Modni trikovi koji će pomoći da izgledate mršavije!

Napisao admin

Jednom dok usvojite neka temeljna pravila po pitanju mode, lako ćete se odjenuti tako da odjeća funkcionira u vašu korist.


Nedavno smo vam otkrili koje su to modne greške zbog kojih izgledate krupnije, a danas vam donosimo nekoliko odličnih trikova kako da pomoću odjeće izgledate mršavije. 

 

Birajte velike torbe

Ovaj trik nije potrebno posebno objašnjavati. Uz veliku torbu jasno je da ćete vizualno djelovati manje pa time i mršaviji. Osim toga, u veliku ćete torbu lako potrpati sve svoje svakodnevne potrepštine pa je to još jedan plus. 

Iako ste za ovaj trik vjerojatno već čuli, dobro je ponoviti. Želite li izgledati mršavo, klonite se odjeće s vodoravnim prugicama jer će vas ona vizualno proširiti. Vodoravne prugice naglasiti će vašu širinu, za razliku od okomitih prugica. 

 

Nosite odjeću na V-izrez

Bilo da je riječ o odjeći za posao ili casual odjeći, uvijek birajte gornji dio s V-izrezom jer ćete na taj način postići vitkiji izgled. Previše materijala nakupljenog oko poprsja samo skreće pozornost na vaše obline, a nošenjem majice s V-izrezom postiže se ravnoteža. 

 

Izjegavajte niske gležnjače

Niske gležnjače u posljednje su vrijeme vrlo trendi, no želite li izgledati mršavije no što jeste, trebali biste ih izbjegavati. Naime, u takvim gležnjačama vaši gležnjevi izgledaju šire. Ako ih se ipak ne želite odreći, kombinirajte ih s hlačama u istoj boji koje ćete upasati u gležnjače. To će vizualno produljiti vaše noge. 

 

Cipele i tajice u istoj boji

Ovo funkcionira na isti način kao i cipele u boji kože. Nošenjem cipela i tajica u istoj boji vaše će noge izgledati dulje i mršavije.

 

cure.ba

Komentari

komentara