Moda

STIGLI SU PRVI LJETNI TRENDOVI I KOMADI KOJE VEĆ VIDIMO U SVOM ORMARU

Napisao H. H.

Iako nam se čini da smo tek zakoračili u proljeće, prvi ljetne kolekcije već su stigle u modne trgovine i online shopove i potaknule nas da polako počnemo razmišljati o ljetnoj garderobi. Iako bitno decentnija od prethodne, transformacija proljetne u ljetnu garderobu tražit će nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka. Što su ovog ljeta za naše ormare pripremili poznate modne kuće, dizajneri i brendovi?

Bez puno iznenađenja, ali u bezbroj predivnih novih komada, prve ljetne kolekcije u središte modnog svijeta vratile su lagane komade, romantične haljine, palazzo hlače i raskoš modnih dodataka te najavile još jednu neodoljivu modnu sezonu. Ljetna kolekcija koja je već stigla i bez sumnje zaslužuje pažnju je ona s potpisom francuskog brenda Sézane.

Od jednostavnosti klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija do efektnih modela koji će biti rezervirani za posebne prilike koje donose ljetni dani, Sézane kolekcija za ljeto 2019. već je ponudila sve što možemo poželjeti u ljetnom ormaru.

JOŠ JEDNA NEODOLJIVA SÉZANE KOLEKCIJA
Nonšalantna elegancija, francuski šarm i nevjerojatna svestranost koja svaki model pretvara u modni favorit sezone istaknuli su se kao savršena kombinaciji kojoj nitko neće odoljeti ni ove sezone, a koju ćemo još jednom ćemo pronaći u Sézane kolekciji. Iako sve popularniji, Sézane ostaje vjeran ne samo svojoj estetici, već svojim pomno kuriranim kolekcijama koje donose pomno promišljene, kreirane i odabrane modele u ograničenom broju zbog čega ćete na stranicama Sézanea nerijetko naći na natpis rasprodano.

Među ključnim odjevnim komadima i modnim dodacima za novu sezonu francuski brend istaknuo je romantične haljine i suknje, kratke hlače s istaknutim, visokim paper bag strukom, udobne i elegantne kombinezone koji će biti jednako dobra ideja za dnevne i za večernje kombinacije, dok će favoriti među modnim dodacima i ovog ljeta biti trendi bucket torba, zlatni nakit i sandale koje krasi spoj efektne igre remenja i udobne potpetice. Ljetna kolekcija ne bi bila potpuna bez nekoliko odličnih modela kupaćih kostima.

U nastavku donosimo pogled na ljetnu kolekciju kroz divan lookbook koji ju prati, a sve komade možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda sezane.com.

Komentari

komentara