Moda

uvijek izgledaju odlično – Deset Beauty trendova koje volimo i u 2013. godini (FOTO)

Napisao admin

Beauty trendovi koji uvijek izgledaju odlično!


trendovi (foto:cure.ba)

2012. godinu je obilježilo nekoliko zanimljivih beauty trendova koje ćemo obožavati i u godini koja je stigla. Većina njih mogla bi se nazvati klasicima kada su beauty trendovi u pitanju, no neki od izdvojenih trendova oduševili su nas zbog svoje neobičnosti i jako bismo ih rado viđali i u ovoj godini.

Klasikom možemo nazvati jarke ruževe na usnama poput narančastog kakav fura Zooey Deschanel ili boju fuksije kakva je dominirala na pisti modne kuće Giles. U istu kategoriju stavili smo i prekrasnu boju crvenog vina koju karizmatična Camilla Belle nosi savršeno. 

Od frizura i ove godine rado ćemo viđati bob poput onog kakav nosi slatkica Dianna Agron i guste šiške koje genijalno izgledaju na Jessici Biel.

Pletenice na Florence Welch kombinirane sa zlatnim ukrasom u kosi uvijek će izgledati božanstveno, neovisno o aktualnim trendovima kao i  retro valovi na Karlie Kloss.

Od neobičnih trendova koje smo voljeli u 2012. izdvojili smo dip-dye pramenove, dramatične trepavice kakve je nosila Ginnifer Goodwin i neutralnu manikuru sa crnim rubom.

cure.ba

Komentari

komentara