Moda

Svaka garderoba treba da ih ima – Tri modela grudnjaka koje mora da ima svaka žena

Napisao admin

Osim udobnog grudnjaka koji savršeno podupire, u garderobi svake žene trebala bi se nađu i slijedeća tri osnovna modela.


Grudnjak (foto: cure.ba)

Naći savršeni grudnjak nije nimalo lak posao. Zato se preporučuje da, kad izaberete onaj koji vam najbolje pristaje i koji vam je uz to i udoban, kupite odmah dva, jer ćete ga sigurno nositi svakodnevno. A osim udobnog grudnjaka koji savršeno podupire, u garderobi svake žene trebala bi da se nađu i slijedeća tri osnovna modela.

Glatki grudnjak

To su grudnjaci koje nosite najčešće jer su klasični, jednostavni i ne ocrtavaju se ispod majice. Najpraktičniji su oni u crnoj i boji kože i svakako ih morate imati bar dva komada, piše Zadovoljna.hr.

Grudnjak bez bretela

Leto je nezamisivo bez ovog modela grudnjaka. Kupite onaj koji s unutrašnje strane ima silikonske trake koje će držati grudnjak na mjestu. Što se tiče boje, izaberite onu koja vam se slaže uz majice i haljine bez bretela koje najčešće nosite.

Grudnjaci za posebne prilike

Dolaze u raznim bojama, a ukrašeni su čipkom, volančićima, tilom, kamenčićima… Izbor je ogroman! U trendu je rublje u zelenoj i plavoj boji, ali vi izaberite grudnjak u onoj koja se vama najviše sviđa.

cure.ba

Komentari

komentara