Moda

Zaboravite na tijesne i iscijepane farmerice: Žene su prezadovoljne, ovo je hit model jeseni! (FOTO)

Napisao A. K.

Napokon dobra vest za sve one dame koje nisu volele preuske i pocepane farmerice

Pocepanim farmerkama sa niskim strukomizgleda da je došao kraj.

Iako se taj stil nosio i devedestih godina u nešto boljoj izvedbi, prošlih par sezona nismo mogli a da se ne upitamo da li je taj kultni komad odećeu takvoj izvedbi, postao vulgaran.

Jako nizak struk koji, budimo realni, stoji samo manekenkama i devojkama koje nemaju problema sa viškom kilograma, predstavljao je muku mnogim damama kada su pokušavale da pronađu model i veličinu za sebe.

Neprijatno su tesne, presecaju stomak na nezgodnom mestu i bilo je kranje vreme da se tajtrend završi ili da se makar pojave i neki drugačiji modeli kako bi se za svakoga našlo po nešto.

Prošle godine su već počele u prodaji da se pojavljuju one sa visokim strukom, pa spuštene i široke čuvene po nazivu “boyfirend jeans”, dok će ove jeseni najveći hit među farmericama biti one ravnog kroja, sa dubljim strukom. Stoje bolje, udobnije su i deluju elegantnije kada se nose recimo, na štiklu.

Bez elsatina ili sa, na vama je da izaberete šta vam više odgovara, a mi vam donosimo nekoliko modela koji će napokon posle skoro dvadeset godina staviti tačku “skinny jeans” i pocepane farmerke. Barem se nadamo.

Kurir.rs

Komentari

komentara