Ljubav i veze

Savjeti – Prepoznajte muškog lažljivca

Napisao admin

Koliko puta ste se zapitali da li vam partner nešto krije ili vas laže? Kako biste ga otkrili pronašli smo za vas nekoliko načina da to postignete.


Lažov (Foto: Cure.ba)

1.    Ukoliko vas partner ne gleda u oči, stalno dodiruje lice ili ima nervozne tikove vjerovatno je da vas laže. Ukoliko nešto krije od vas sigurno mu se znoje danovi i srce mu ubrzano kuca.

2.    Ako pitate vašeg partnera nešto on će vam svaki put ispričati drugu priču za isto pitanje. Vjerovatno koristi mnogo detalja kada priča priču, a to je jedan od znakova da vas laže.

3.    Ukoliko vas partner prilikom svađe ne napada i ne optužuje, nego je smiren vjerovatno vas pokušava navesti na krivi trag i sigurno je laž u pitanju.

4.    Obratite pažnju na njegov raspored. Ako izlazi češće ili je počeo da izlazi vikendom, a to prije nije radio sigurno je u pitanju neka laž.

5.    Ukoliko mislite da vas partner vara nikada nemojte da preturate po njegovim stvarima ili telefonu, nego mu iskreno recite šta vas muči, jer ćete u suprotnom samo zakomplikovati stvari i nastaće još veće svađe.

cure.ba

Komentari

komentara