Ljubav i veze

Romantika glavni prioritet – Otkrijte kako izgleda savršen ženski dan!

Napisao admin

Sudeći prema studiji, glavni prioritet u idealnom ženskom danu bilo bi malo romantike sa njihovim partnerom, i to 106 minuta dnevno, da budemo precizni.


Romantika (foto: Cure.ba)

Istraživači su pitali 900 žena starih u projseku 38 godina šta rade svaki dan i kako se osećaju u vezi toga, da bi analizom odgovora došli do toga kako bi izgledao savršeni ženski dan.

Poslije osam sati sna bez uznemiravanja, sjledeće na listi bile su “intimne veze”, zatim 98 minuta pred kompjuterom i 82 minuta druženja.

Žene bi zatim najviše vojlele da se odmaraju 78 minuta, da provedu 56 minuta u šopingu i 57 minuta pričajući na telefon.
Studija je zaključila da je raznovrsnost najvažnija stvar, što vjerovatno objašnjava zašto lista uključuje i 68 minuta vežbanja i 36 minuta posla.

Istraživači su naveli 16 aktivnosti i žene su za svaku mogle da odvoje između 33 i 106 minuta. Ali da su mogle da organizuju dan samo kako su one hjtele provele bi 619 minuta dnevno sa partnerom, 103 minuta družeći se i 74 minuta u odmaranju.
“Bolji život uključuje malo više vremena sa prijateljima, mnogo više sa porodicom i mnogo manje sa šefovima i kolegama”, zaključili su istraživači.

cure.ba

Komentari

komentara