Ljubav i veze

Otkrivamo – Razlozi zbog kojih veza na daljinu može uspjeti

Napisao admin

Pronaći razloge zbog kojih bi veza na daljinu mogla uspjeti posebno je teško, pogotovo jer mnogo osoba vjeruje kako takve veze nemaju budućnosti. Ako ste se našli u takvoj vezi, nemojte misliti negativno. Otkrivamo vam razloge zbog kojih veza na daljinu može uspjeti.


Ilustracija (Foto: Cure.ba)

Veza ostaje zanimljiva – Veze na daljinu uvijek su zanimljive jer uvijek imate o čemu razgovarati. Budući da fizički dodir nije moguć, razgovor je sve što imate.

Još uvijek imate slobodu – Još jedna dobra stvar u ovakvim vezama jeste to što oboje imate svoju slobodu. Kada želi može izaći sa prijazeljima, baš kao i vi sa svojim prijateljicama. Imate dečka, ali ga ne morate uključiti u sve svoje aktivnosti.

Cijenite vrijeme koje provodite zajedno – Budući da se rijetko viđate, posebno ćete cijeniti zajedničko vrijeme. Osim toga, nikada se nećete zasititi jedno drugoga.

Cijenite njega – Još jedna vrijedna osobina veza na daljinu jeste to što ništa što vaš dragi kaže nećete uzimati zdravo za gotovo. Osim toga, ni njega samog nećete uzimati zdravo za gotovo. Sve što učini, od sitnica do krupnih stvari, posebno ćete cijeniti.

Emocionalna potpora je posebno važna – U vezama na daljinu partneri su puni podrške i razumijevanja. Oboje ovisite jedno o drugome zbog stvari koje vam možda i ne bi bile toliko važne da vas daljina ne razdvaja. Emocionalna porška posebno je važna, a ona osnažuje vaš odnos.

Više komunicirate – Budući da pričate više, vaša komunikacija je bolja nego kod parova koje ne razdvaja daljina. Vama je važno da osjećate bliskost, a budući da to jedino možete postići riječima, vaša komunikacija jednostavno mora biti savršena.

Daljina osnažuje vezu – Daljina osnažuje vezu. Ako unatoč daljini vezu uspijevate održavati bez poteškoća, to će samo osnažiti vaš odnos.

cure.ba

Komentari

komentara