Ljubav i veze

Iskoristite sve što vam priroda nudi – Jesensko vjenčanje može biti čarobno (FOTO)

Napisao admin

Iskoristite sve što vam priroda nudi i daje – boje, mirise i okuse…


vjenčanje (foto:cure.ba)

Ne znate li koje godišnje doba biste odabrali za svoje vjenčanje mi vam predlažemo jesen. Pitate li se zašto baš jesen iznijet ćemo vam nekoliko argumenata i dati ideje koje biste mogli iskoristiti upravo za vjenčanje u to godišnje doba.

Jesen je doba kada se priroda polako smiruje. Nakon burnog ljeta i visokih tempretaura dolazi vrijeme kada priroda počinje mijenjati svoj pokrov. Počinje opadati i žutjeti lišće, sve nekako postaje tiše i pitomije. Baš kao što bi trebao i vaš život nakon vjenčanja.

Za jesensko vjenčanje možete iskoristiti sve što vam priroda nudi i daje. Od boja koje možete uklopiti u svoje vjenčanje do prirodnih dekoracija koje možete uzeti sami upravo iz prirode.

Iskoristite narančastu, žutu i plavu boju i neka to budu boje cvijeća vašeg buketa i dekoracija.

Kestenje razbacajte po stolovima kao što biste to učinili s laticama ruže. Izdubite bundeve i načinite od njih prekrasne svijećnjake. One mogu dati zaista jedan poseban duh cijelom uređenju.

Neka vaše slastice budu prožete jesenskim okusima – izaberite finu, tamnu čokoladu uz voće koje je karakteristično za jesen – mandarine i jabuke primjerice.

Pobrinite se da fotograf napravi makar jednu fotografiju vas i vašeg dragog ispod velikog drveta čije su grane pune šarenog jesenskog lišća. Ne može pogriješiti.

Ako se odvažite za vjenčanje u jesen i još na otvorenom predlažemo ceremoniju vjenčanja u prirodu, u uređenoj sjenici i svakako ne zaboravite osigurati veliki šator ako vas iznenadi jesenska kiša 🙂 Ili, pak odabranu salu uredite u pravom jesenjem stilu.

 

 

 

 

 

I za kraj jedna pomalo šašava ideja – umjesto bijelih cipelica-  kaubojske čizme 🙂 Jesen je, pa zašto ne… pogotovo ako je vjenčanje na otvorenom.

cure.ba

Komentari

komentara