Ljubav i veze

Snezhana Babayeva – Nikad nećete pogoditi kojim se sportom bavi ova ljepotica! (VIDEO)

Napisao admin

Kada bismo vam pružili hiljadu prilika, vjerovatno ne biste pogodili profesiju ove ljepotice s naslovnice. Ona je šesterostruka svjetska prvakinja, zove se Snezhana Babayeva, a muškarce ne obara s nogu samo izgledom već i – iznimnom snagom.


Snezhana Babayeva (foto:cure.ba)

Snezhana Babayeva vjerovatno će biti jedna od najzanimljivih priča međunarodnog turnira u obaranju ruke – Onlymenstuff, koji se od 5.do 8. oktobra održava u Westgateu. 

Ova 25-godišnja Ukrajinka je profesionalna obaračica ruke, šesterostruka svjetska prvakinja koja je u Zagreb došla na turnir isključivo ‘lomiti’ muškarce iz publike. 

Ona će razuvjeriti mnoge koji misle da je snaga u obaranju ruke važnija od tehnike ili da su obaračice nježnijeg pola fizički impozantne i neatraktivne. Snezhana, inače, dolazi iz obitelji prvaka, o čemu najbolje govori podatak da su ona i njezina dva brata, Rustam i Ruslan, zajedno u karijeri osvojili trideset zlatnih medalja na svjetskim prvenstvima. 

Ukrajinska ljepotica je za Zagrepčane pripremila i jedno iznenađenje. Obećala je, naime, da će obući minicu i visoke pete te unatoč svojih 49 kilograma sa smiješkom pobijediti sve muškarce iz publike i pobiti predrasudu kako lijepe i atraktivne žene ne mogu istovremeno biti vrlo snažne. 

Misli li ozbiljno, možete provjeriti i sami, samo pazite da kućama ne biste otišli pognute glave, jer ako vas krhka Snezhana obori pred svima, teško ćete poslije prijateljima objasniti da nije bio vaš dan.

cure.ba

Komentari

komentara