Ljubav i veze

Nastavak sapunice: ODBJEGLA NEVJESTA IZ GRADAČCA RODILA SINA

Napisao H. H.

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog.

Ona je na Facebooku objavila da je postala majka. Riječ je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobjegla sa svadbe sat prije ponoći. Mnogo je toga u toj sapunici podsjećalo na čuveni film Juliae Roberts ‘Odbjegla nevjesta’.

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: ‘Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.’

Čestitke prijatelja

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni cijeli dan, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom ovog mjeseca, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

“Sine moj, ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: ‘Možemo mi ovo.’ Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: ‘Zdravo, dušo.’ Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio”, napisala je Elda Mujčin.

Za svog sina napisala je da je ‘najljepša beba’.

“Nećeš se sjećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osjećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspjehu mogu toliko radovati! Nećeš se sjećati, ali ja hoću”, navela je Mujčin na Facebooku.

Brujao region

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mjesecima je brujao je cijeli region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer se nisu mogli dogovoriti ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umjesto toga, bili su svjedoci bijega mladenke i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala. Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna, piše “Avaz“.

Brakorazvodna procedura

Elda je ranije objavljivala stihove pjesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan nakon vjenčanja, roditi dijete koje je dokaz njihove ljubavi.

“Imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz, nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin”, poručila je svima ovom pjesmom Elda Mujčin.

Komentari

komentara