Ljubav i veze

O NJEGOVOJ SVADBI PRIČA CELA ZEMLJA Srpski bogataš je oženio 34 godine mlađu Beograđanku i okupio pola estrade NA JAMAJCI

Napisao H. H.

Glamurozna svadba na Jamajci uz zalazak sunca, kao i tradicionalne igrače i svirače, biznismena Ljubiše Krstajića i mlade Beograđanke Ane Popović traje tri dana i izazvala je veliku pažnju u Srbiji.

Razlog je, sa jedne strane, činjenica da Krstajić, iako uspešan biznismen nije toilko poznat široj javnosti, a i činjenica da je uspeo da na slavlju okupi velika imena naše estrade na hiljadama kilometara udaljenoj destinaciji, piše “Blic.rs“.

Venčanju o kojem se priča prisustvovali su Lepa Brena i Boba, sa snajom Aleksandrom Prijović i Filipom Živojinovićem, članovi porodice Karić, glumac Andrija Milošević sa devojkom, glumicom Aleksandrom Tomić, voditeljka Branka Nevistić, Ivana Mišković Karić… Svi su nekoliko dana na svojim profilima postavljali fotografije i detalje sa venčanja na kojem su se, očigledno, super proveli. Kada su se pojavile fotografije, nema osobe koja se nije zapitala ko je Ljubiša Krstajić,

Njegovo ime je, doduše poznato u svetu ugostiteljstva. Ljubav prema hotelijerstvu počela je u Dominikanskoj republici, a tu je upoznao i svoju prvu suprugu sa kojom ima troje dece, dve ćerke i sina.

Krenuo je iz kosovske Đakovice, gde je rođen 1959. godine. Postao je suvlasnik lanca hotela Karizma 2000. godine, a slobodno vreme je posvetio humitarnom radu kroz fondaciju Unitas čiji je suosnivač. Profesionalno se bavio i košarkom, ali zbog brojnih obaveza i vremena koje je posvetio biznisu, sport je ostala samo njegova velika ljubav.

Da ovaj biznismen voli gala proslave pokazao je i prošle godine kada je u Dubrovnku, na ostrvu Koločep proslavio rođendan svoje tadašnje devojke, a današnje supruge Ane Popović na kojem su zvanice bile Zdravko Čolić, ali i Lepa Brena. Pre tri godine u Dubrovniku je organizovao i svoju rođendasku proslavu. Tada su svi gosti bili u belom, a slavlje je održano u Vili Ruža.

Njegova supruga Ana Popović se bavila dizajnom haljina, a zbog lepote mnogi u prvi mah pretpostavljaju da je manekenka. Iako se o Aninom životu malo zna, osim da je na svom rođendanu prošle godine ukrstila mikrofon i sa Lepom Brenom.

Komentari

komentara