Ljubav i veze

Evo kako ćete znati – Evo kako muškarci pokazuju da im je stalo do vas

Napisao admin

Ako vam se dešava da od svog muškaraca čujete nešto kao "prijatno mi je da razgovaram sa tobom" ili vas kada su u pitanju važnije stvari, uvek pita za mišljenje znajte da mu je stalo do vas.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Muškarci su, kad je u pitanju ljubav, poprilično škrti na rečima. Postoje neki drugi znakovi kojima je pokazuju. Na kraju, bilo ko može da izgovori “volim te”.
Evo nekoliko znakova na osnovu kojih će te znati da su njegova osećanja prema vama velika:

 1. Govori vam stvari o kojima ne priča sa drugima. Bile to velike tajne ili sitnice, prijatno mu je da razgovara sa tobom.

 
2. Trudi se oko vaše porodice. Koji bi frajer odlazio svakog vikenda na ručak kod vaših, ako sa vama ne misli ništa ozbiljno? Nijedan, nije toliko lud.

 
3. Vaše mišljenje mu je važno. Možda i dalje nosi onu detinjastu majicu koju mrzite, ali kada su u pitanju važnije stvari, uvek vas pita za mišljenje.

 
4. Uvek je na vašoj strani. I onda kada niste u pravu, ali to neće da ističe pred drugima, već kada budete sami.

 
5. Želi da uvek budete deo onoga što on radi. Frajer koji se javi tokom muške večeri (muškog izlaska), je frajer koji je zaljubljen.

 
6. Iznenadni poljubac, jer mu je tako došlo. Možda ste gledali u drugu stranu, a on vas je poljubio u kosu.

 
7. Ide u šoping sa vama. I ne žali se…

 
8. Bitno mu je da ste vi srećni. On zna da ste imala ludi dan na poslu, imao je i on, ali još ima snage da napravi večeru ili toplu kupku.

index.hr

Komentari

komentara