Ljubav i veze

S njim nema budućnosti – 13 znakova da vas nikada neće oženiti

Napisao admin

Na ovoj planeti veliki je broj frajera koji se užasno boje vezivanja, zbog čega izbegavaju priče o vezi, zajedničkom životu, a pogotovo deci i braku


Tužna žena (Foto: Cure.ba)

Da li ste u vi naišli na kukavicu koja boji da se skrasi i koja više uživa usamoći i akcijama sa svojim drugovima, nego pored vas? Ukoliko niste sigurni, vreme je da dobro preispitate svoju vezu, tj. muškarca, s obzirom da veliki broj frajera ima problema sa vezivanjem u muško-ženskim odnosima i “izlaženjem na kraj” s ljubavlju.

Da su normalni, ne bi bio nikakav problem voleti, biti voljen, a zatim i uleteti zajedničkim snagama u brak. Ipak, mnogim muškarcima upravo ta stepenica više predstavlja problem. Pred brakom se oni zaustavljaju, javlja im se blokada, a zatim i osećanje straha zbog nespremnosti da ulete u ozbiljniju priču.

Da i vaš frajer nije ništa bolji junak pred samo ulaženje u bračne vode,reći će vam sledeći znakovi.

Nikada nije imao ozbiljnu vezu

Ako partner gotovo nikada ne priča o bivšim devojkama s kojima je izlazio, verovatno se boji obaveza. Izrazima “povremeno smo izlazili, ali nikad nismo bili zvanično zajedno” naglašava da ga niko ne može ukrotiti. Jednako će pričati i o vama kada se veza završi.

Nikad ne planira više od jednog dana unapred

On nikada ne planira nekoliko dana unapred i najviše što može da se obaveže je na jedan dan. Glavni izgovor mu je da voli da živi u trenutku, ali time samo potvrđuje da s partnerkom ne planira ništa ozbiljno. Jer da planira, video bi s njom i bližu i dalju budućnost.

O vama ne govori kao o devojci

Jednako kao što ne planira više od jednog dana unapred, muškarac koji se boji obaveza ne razmišlja o vama kao devojci. On takođe ne razmišlja o tome šta ćete raditi za dve nedelje ni hoće li upoznati vaše roditelje. Zadovoljan je sa postojećim, a razmišljanje o zajedničkim godinama samo mu tera strah u kosti.

U njegovom društvu nikad ne spominjete budućnost

Ako u partnerovom društvu stalno treba da pazite šta govorite, naročito ako su to planovi za budućnost, s vezom nešto nije u redu. To je samo još jedna od potvrda da nema nameru da se ikada smiri i vi tu ništa ne možete da promenite. Ne možete nekoga da naterate da postane bolji, naročito ako on to sam ne želi.

Nikad ne odgovara na poruke

On najčešće ne odgovara na poruke i pozive, a i ako se javi, to je najčešće kasno uveče. To znači da mu partnerka nije bitna koliko je on njoj, ali ujedno može da bude i znak da vas vara. On ne želi da druga strana otkrije da je već u vezi i tako odaje utisak slobodnog muškarca, iako to zapravo nije. Njemu najviše imponuje što ga niko ne može zauzdati.

Uvek ispunjava samo svoje želje

Prilikom biranja mesta za dejt ili izbora filma, uvek pazi da njemu odluka više odgovara. Ne trudi se nimalo da udovolji svojoj partnerki zato što je sam sebi uvek na prvom mestu.

Ne vodi vas na mesta gde možete da sretnete nekog poznatog

Retko partnerku izvodi na dejt, a ako se i odluči za taj korak, vodi računa da ih ne vidi mnogo ljudi. Stoga su svi ti izlasci najčešće u kasnim večernjim satima i u manje poznatim mestima na kojima gotovo da ni ne postoji mogućnost da sretnete nekog poznatog.

Ima previše mana

Žene vole da “popravljaju” muškarce, ali ako partner ima previše mana, najbolje je ga je pustiti da to sam popravi. Inače neće moći da se posveti vezi. Treba najpre da bude zadovoljan sam sa sobom, da bi jednako dobro mogao da funkcioniše sa partnerom.

On je još uvek nezreli dečak

Uvek flertuje sa drugim ženama, a onda se pravi nevin. Voli da se svađa oko toga jer mu to daje na važnosti. Njemu odgovara takav nezreli odnos u kojem on glumi opasnog momka, a njegova partnerka ga kori, da bi mu na kraju uvek sve oprostila.

On određuje koliko ćete se često viđati

I nakon nekoliko meseci veze on i dalje donosi odluku oko toga koliko ćete se često viđati. To znači da voli da drži stvari pod kontrolom, a ujedno i otvara sebi mogućnosti da u isto vreme izlazi i s drugim djevojkama. Sve je to jasan pokazatelj da on nema nikakve ozbiljne planove.

Ne želi da se vezuje

Ako stalno ponavlja kako ne može da se veže uz jednog partnera, treba mu poverovati. Malo je verovatno da će se promeniti, jer na kraju krajeva njemu takav odnos odgovara. Istovremeno ima nekog pored sebe, a s druge strane je otvoren za nove mogućnosti.

Večni je neženja

Njegov uzor su večite neženje koje prema njegovom mišljenju žive punim plućima i ne dozvoljavaju da ih jedna partnerka ukroti. Voli da zna da u svakom trenutku ima izbora, da je istovremeno slobodan, a da opet ima nekoga ko će biti uz njega kada mu to zatreba.

Ne zna ništa drugo osim da iskorišćava druge

Na prvu loptu je slatkorečiv, ali čim dobije ono što želi, menja svoje ponašanje. Takav partner vas vrlo verovatno iskorišćava, a potom se time hvali prijateljima. Ukoliko to prepoznate, vreme je da mu date korpu.

24sata.rs

Komentari

komentara