Ljubav i veze

Iznenadit ćete se – Evo u čemu su žene najprivlačnije muškarcima!

Napisao admin

Iako se dame neprestano sređuju kako bi bile što atraktivnije partnerima, čak i kada je u pitanju izbor garderobe za spavanje, muškarci više od svilene spavaćice vole da vide djevojku u pidžami.


Seksi žena (Foto: Cure.ba)

Čak 37 odsto muškaraca smatra da su devojke najprivlačnije u pidžami, dok je za 32 odsto njih seksi donji veš i dalje neprevaziđen.

Ipak, ono što zaista iznenađuje je da su, prema istraživanju, muškarcima žene privlačnije u pidžami, nego kada su potpuno nage?!

Kada je u pitanju ukus dama, one najviše vole kada njihov dragi spava u boksericama, pri čemu čak 78 odsto njih misli da je to pravi izbor.

Prema rezultatima studije, od 37 odsto muškaraca koji vole da devojke spavaju u pidžami, više od polovine njih reklo je da je to “prosto slatko”, dok ostatak ispitanika svoje mišljenje “brani” jednostavnošću pidžame.

Seksi rublje na damama zauzelo je drugo mesto u istraživanju, a čak 22 odsto momaka voli da vidi svoje partnerke u svojoj odeći – bilo u majici ili pidžami.

Spavanje bez ijedne “krpice” na sebi, seksi je tek za 16 odsto muškaraca.

Ipak, koliko god da partneri utiču na izbor garderobe za spavanje, i muškarci i žene se slažu da je udobnost najvažnija.

zenskimagazin.rs

Komentari

komentara