Ljubav i veze

Osam "veličanstvenih" – Od ovih tipova ne očekujte da će se skrasiti

Napisao H. H.

Predstavljamo vam osam tipova muškaraca od kojih ne možete očekivati da će se 'vezati'. Srećom, među njima su tipovi koje možete prepoznati već na samom početku.

Narcis

Čuvajte se muškarca koji neprestano govori o sebi, previše drži do svog izgleda i radi na tome da se izgradi, ali samo kad su u pitanju površne stvari. On ne želi obavezu jer je previše zaokupljen samim sobom.

Ponaša se kao tinejdžer

Budimo potpuno otvoreni (kao da već nismo): muškarci nikad u potpunosti ne odrastu. Mi se ponašamo kao da smo odrasli, ali to nam oduzima energiju i zahtijeva disciplinu. Ali neki muškarci ne uspijevaju prikriti koliko su djetinjasti. Da biste se smirili i vezali, potrebna je doza zrelosti. Zato se ne ne dajte da će se ovi koji kronično pate od nezrelosti naglo promijeniti.

Čudnovati mozak

Ovaj se lik ne može srediti. Rezultat je da stalno ima osjećaj da još nešto treba napraviti prije nego što se veže za nekoga. U njegovom mozgu postoji svjetlo na kraju tunela, a kad do njega dođe, skrasit će se uz ženu koju voli. Jedini je problem što je to jako, jako dug tunel.

Ne zarađuje dovoljno

Mnogi se muškarci ne žele skrasiti dok nisu financijski ‘potkoženi’. Vezivanje za njih znači godišnjice i darove, a moraju se isprsiti i za prsten, na kraju krajeva. Kad je riječ o financijama, muškarci su jako praktični i oprezni. Neki su čak toliko oprezni da će ‘pravu ljubav’ odgoditi dok se ne sredi financijska situacija.

Pastuh

To su najčešće sportaši i rock-zvijezde. Super je osjećaj biti s takvim tipom, ali ćete najvjerojatnije cijelo vrijeme uz njega biti nervozni i pitati se kad će krenuti dalje. Kad je muškarac u poziciji da može imati gotovo svaku djevojku koju poželi, teško da će se vezati za jednu. A čak i ako to učini, rizik da će taj odnos puknuti prisutan je cijelo vrijeme.

Napaljen

Mnogim muškarcima na pameti je samo seks. Njihov je princip ‘uzmi koliko možeš’, pa im pomisao da se smire uz jednu osobu narušava zadani cilj. Ako se i skrasi uz jednu ženu, ona najvjerojatnije neće moći pratiti njegove seksualne apetite, pa će on ‘nadomjestak’ potražiti drugdje.

Radoholičar

Vrijeme najradije provodi u uredu i nema kad razmišljati o ženi, a kamoli se još i obvezati. Njegovi postupci i razmišljanja su svedeni na posao i zgrtanje novca.

Roba s greškom

To su muškarci koji unaprijed odbijaju odnos jer su isfrustrirani odbijanjima i propalim vezama iz prošlosti. Stoga je njihov moto – ako se ne vežem, neću dopustiti da me opet netko povrijedi!

net.hr

Komentari

komentara