Ljubav i veze

LAZIĆU ZAPRIJETILA VJERENICA: Ako ovo uradi još jednom, uzima bebu i odlazi

Napisao H. H.

Vjerenica Marina Gagić zabranila je Darku Laziću da ikad više sjedne na motor!

Buduća majka njegovog djeteta zaprijetila je srbijanskom pjevaču da će ga ostaviti ukoliko se ponovo oda porocima.

Darko se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće, ali neke stvari nikako da promijeni, kao na primjer strast prema brzoj vožnji i motorima.

Njegove komšije iz Brestača, gdje živi sa svojom vjerenicom koja bi svaki čas mogla da se porodi, zabrinute su zbog njegovog bahatog ponašanja, a kako kažu, ni Marini nije lako. Pjevač je i dalje lud za motorima, a nedavno je saopštio Gagićevoj da želi da kupi novu mašinu.

“Marina je pobijesnela. Prvo mu je rekla da mora da vodi normalan život jer im uskoro dolazi dijete, a on joj je obećao da će biti obazriviji. Tada mu je rekla da neće više da trpi njegove gluposti, jer će uskoro postati majka i ne želi da vodi brigu o dvoje djece. Rekla mu je da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama s bebom, a da usput mora da brine o tome da li se on negdje slupao“, kaže izvor blizak Laziću za “Kurir” i dodaje da je njegova vjerenica odlučila da presječe.

“Marina i dalje vuče traume od njegove nesreće, pokušava da mu utuvi u glavu da je to bio veliki stres ne samo za nju i bebu već i za njegove roditelje. Na kraju je pribjegla ucjeni. Poručila mu je da, ako nastavi da se ponaša bahato, da vozi brzo, a posebno ukoliko kupi motor, da je s njima gotovo i da će otići s bebom! Darku nije bilo svejedno kad je to čuo jer je mislio da će ona biti uz njega i u dobru i u zlu, ali, logično, ona sada ima više ciljeve i niko joj nije preči od bebe. Zasad je obećao da će se skrasiti, a koliko će ga to držati, vidjet ćemo“, kaže pjevačev prijatelj, koji zaključuje da je Marina vrlo nervozna, ali i odlučna u namjeri da ne popusti, za dobrobit cijele porodice.

Sličan problem Darko je imao i s bivšom suprugom Anom Sević, koja mu je branila da sjedne na motor, upravo iz sličnih razloga iz kojih mu to brani i Marina.

Komentari

komentara